El Club Patí l’Aldea triomfa amb tots els podis al Territorial benjamí-aleví-infantil a Reus

dijous, 15 de juliol del 2021

 


El Club Patí l’Aldea va fer-se amb tots els podis al Territorial benjamí-aleví-infantil a Reus, el passat cap de setmana. En cat. infantils, els aldeans Alba Duch va aconseguir l'or, la segona posició va ser per a Aroha Troncho, i la tercera d’Alba Arribas. Alba Pujol va aconseguir la vuitena plaça. En cat. infantil masculí, Pol Forné i Enzo Pagnoni van ser primer i segon, respectivament. Tots els podis es van classificar per al Català que es farà en dues setmanes a Ripollet. 

D’altra banda, en cat. benjamí, Gianna Pagnoni i Júlia Juaní van ser primera i segona, demostrant qualitat per sobre de la resta de competidors. En aleví Ferran Arasa va aconseguir el primer lloc i Maria de Esteban la segona plaça. Tots ells van guanyar el bitllets per al Campionat de Catalunya, que se celebra el mateix cap de setmana que els infantils.

Aquesta setmana hi ha el campionat júnior - sènior d'Espanya a Parets del Vallès. Anouk Vizcarro, Aritz Pejenaute (juniors), Andrea Silva, Pere Marsinyach, Paula Ibáñez, Pau Garcia (sèniors). Es juguen europeus i mundials

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.