L’Aldea dona el tret de sortida per les Festes Majors amb la Gala sorteig de les Pubilles i Hereus Majors del 2020 i el 2021

dilluns, 12 de juliol del 2021

 


Aquest passat dissabte 10 de juliol tenia lloc la Gala sorteig de les Pubilles i Hereus Majors del 2020 i el 2021 al recinte del ball. Aquest any, per la seguretat de tots només van poder assistir els familiars més directes amb invitació prèvia. Això si la regidoria de Festes va emetre la gala en directe per streaming, perquè tothom pogués veure aquest primer acte de les FEMLA21. Durant l’acte l’Alcalde de l’Aldea anunciava al pregoner que tindrem aquestes properes Festes que serà Miquel Alonso Cruelles , Responsable de Protecció Civil a les TTEE.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea:” Ho hem fet per molts motius, perquè des del seu lloc de responsabilitat, representa a totes aquelles persones amb dedicacions essencials que han estat vetllant per natros durant aquesta pandèmia com també en altres moments de crisis, però també ho hem fet, perquè Miquel Alonso, ha estat el pal de paller dels Alcaldes, que en tot moment hem trobat en la seua persona, una guia, una llum, un aclariment de qualsevol dubte d'aquelles qüestions que ens plantejàveu la ciutadania, que us asseguro que en moments com aquest, és magnifiquem i molt”.

D'aquesta manera el poble de l’Aldea li volem retre homenatge, pel seu compromís amb la seua feina, amb la societat i per estar sempre a disposició dels Ajuntaments, sobretot en moment de molta dificultat.A més de descobrir al pregoner de les FEMLA21, també es van sortejar les Pubilles i Hereus Majors del 2020 i el 2021, que tot seguit us detallem a continuació:

 

Hereuet Major 2020 – Dídac Garcia Fabuel
Pubilleta Major 2020 – Aydé  Royo Pujol

Hereuet Major 2021- Iago Esmel Rodríguez
Pubilleta Major 2021  - Núria Sorribes Bonfill
Hereu Major 2021  - Pau Salvadó Caballé
Pubilla Major 2021 – Anna Alifonso PlaShare this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.