Millora de la xarxa de clavegueram a l’Aldea

dimecres, 28 de juliol del 2021

 


Fruit d’un conveni entre l’Ajuntament  i INCASÒL s’està millorant la xarxa de clavegueram al nucli  urbà de l’Aldea

 

Amb la millora de la xarxa de clavegueram ,es construirà un desdoblament de la canonada per tal d’evitar futurs augments de cabal provinents de les aigües residuals dels Polígons, les quals  puguin provocar un col·lapse a les canonades del tram urbà. L’actuació consistirà en instal·lar 250m de canonada Ø de 315 de tub de polietilè i 6 pous de registre.

 


Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Aquesta actuació, ha estat fruit d’una demanda que per part de l’Ajuntament vam reclamar a L’INCASÒL, ja que al trobar-se fora de servei, l’EDAR que hauria de donar servei tant als Polígons Catalunya Sud com Mercaderies, la xarxa de clavegueram del tram urbà, ha d’absorbir les aigües residuals dels Polígons.
Amb les noves indústries que s’acaben d’instal·lar i després de fer els estudis adients, vam analitzar que era millor fer una actuació preventiva, que tenir que corregir a correcuita un col·lapse o avaria a la xarxa dintre a la població. Així ho vam negociar amb l’INCASÒL i ens han finançat plenament l’actuació. L’Aldea, aprofita per reclamar a l’ACA, la posta en servei de l’EDAR dels polígons quan abans millor”.

 


El cost de l’obra de millora de la xarxa de clavegueram de la nostra població tindrà un cost  de  55.750,81 € aportats íntegrament per l’INCASÒL.   

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.