🟢 III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

dilluns, 27 de setembre del 2021


Aquest cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’octubre l’Aldea serà la seu principal de la III Festa de l’ecoturisme al Delta de l’Ebre. Un cap de setmana carregat d’activitats que tindran com a eix central la mobilitat sostenible al Territori , per viure’ls amb tota la família.
La inauguració de l’acte tindrà lloc aquest  divendres 1 d’octubre a les 17.00h , a càrrec de Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea, a l’espai de premsa de l’Ajuntament, seguit de la xarrada que realitzarà el meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio Francesc Mauri, seguit d’un tast de vins ecològics a càrrec de la sommelier Llúcia, a la Llar d’Hèctor Roda.
 
Berta Royo regidora de Turisme : “Hem estat escollits Seu de la III festa de l’ecoturisme del Delta de l’Ebre, és un orgull per nosaltres. Com Ajuntament de l’Aldea hem apostat per ella i poder ser un referent d’aquesta Festa. Us esperem a tots per poder gaudir-la. Comencem divendres tarda amb la inauguració a càrrec  de l’ Alcalde Xavier Royo i xarrada de Francesc Mauri, dissabte amb el Mercat de sabors i diumenge a les 10 del matí amb una ruta en bici que ens portarà fins la Marina Seca. Us esperem!!! “
 
Dissabte 2 d’octubre gaudirem del mercat de sabors de 10.00 a 20:00h al Passeig de la Via per poder menjar i veure vins ecològics, productes agroecològics locals i diumenge tindrà lloc una Bicicletada simultània al Delta de l’Ebre  des de les poblacions de: L’Aldea, Amposta, l’Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Els Muntells i Sant Carles de la Ràpita.
Diumenge 3 d’octubre Bicicletada
La sortida de la bicicletada serà des de la caseta d'informació i Turisme de l'Aldea a les 10.00 h.
Coordenades: 40°44′54.5″N 00°37′35.32″E
Adreça: Carretera de l'Ermita s/n (Antiga estació de Tren)
La ruta que hem triat  per a la Festa de l'ecoturisme, ens portarà a visitar l'espai de la Marina Seca i el niu de metralladores, a tocar del riu Ebre. També visitarem diversos indrets d'interès com poden ser les torres de guaita de Burjassénia i la de la Candela, on aprofitant l'àrea de lleure de la que disposa aquest espai és farà una parada tècnica per descansar i avituallar-nos.
En total seran uns 14 km aproximadament i sense cap desnivell significatiu. Ruta prou fàcil i recomanable per conèixer l'espai de la Marina Seca i els diversos espais naturals dels que disposa el poble de l'Aldea.
 
L’Aldea es converteix amb el referent de l’ecoturisme al Delta de L’Ebre aquest cap de setmana, us esperem !.
 


Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2021/NP1267.pdf

Cartell

https://bit.ly/3AO6pV9

 

Tríptic

https://bit.ly/3m2FdMr

 

Ruta Bicicletada l’Aldea
https://bit.ly/2ZvAUkV

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.