Setmana Europea de la Mobilitat

dilluns, 13 de setembre del 2021

 


Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, i també visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. En l’àmbit europeu, l’any passat, es van adherir a la Setmana més de 2.800 ciutats i pobles, i l’Aldea va ser un dels 227 pobles catalans adherits a la campanya.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Dintre de la Setmana Europea de la Mobilitat, hem volgut que L'Aldea, estigués present i més que som un municipi que apostem decididament per disposar d'una gran xarxa de carrils bicis i vies verdes tant per dintre del nucli urbà, com de connexió a altres municipis. Aquest any, precisament farem dos jornades de conscienciació als dos col·legis perquè utilitzen els carrils bicis durant els seus desplaçaments i finalitzarem en una caminada popular pels espais verds i entorn natural de L'Aldea”.

 

Activitats

- Divendres, 17 de setembre

Sortida amb bicicleta des de l’escola  21 d’Abril per part del seu alumnat ( 4t, 5è i 6è) . Per mantindré els grups bombolla, les sortides seran  a  les (9:00 , 11:00  i 15:00 h)

- Dimarts, 21 de setembre

Sortida amb bicicleta des de l’escola Maria Garcia Cabanes per part del seu alumnat ( 4t, 5è i 6è) . Per mantindré els grups bombolla, les sortides seran  a  les (9:00 , 11:00  i 15:00 h)

 

- Diumenge, 26 de setembre:


-Caminant pels espais verds i entorn natural de l’Aldea. Caminada popular per conèixer els espais verds i entorn naturals del municipi.

Horari i punt de sortida: 9:30 h des de l’Ajuntament de L’Aldea. La ruta serà de 4 Km amb una durada de 60 minuts aproximadament.

Imatge ruta caminada

https://bit.ly/3Ebbhpo

Cartell activitats

https://bit.ly/3C5Gvwl

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.