🔵 Controls de Velocitat a l'Aldea

divendres, 15 d’octubre del 2021


La Guàrdia Municipal de l’Aldea👮‍♀️👮 durant les darreres setmanes ha intensificat la vigilància d’algunes conductes d’indisciplina viària, en primer lloc s’ha fet incidència a l’estacionament incorrecte de vehicles ja sigui en zones que obstaculitzen, o bé en llocs on està prohibit per alguna senyalització,  a partir de la propera setmana es realitzarà una campanya encaminada a la vigilància d’altres tipus de indisciplina viària com és l’excés de velocitat.

La velocitat excessiva o inadequada, és una causa directa de sinistres viaris que a més és un factor concurrent que agreuja les conseqüències de lesivitat de les víctimes. Campanyes preventives i intensives com la que es farà són importants per continuar conscienciant els conductors de la importància de respectar els límits de velocitat i adequar-la en tot moment a les circumstàncies.

Per aquest motiu, durant la setmana del 18 al 25 d’octubre, es farà incidència a les infraccions d’excés velocitat, una de les infraccions que és causa de l’increment dels accidents de trànsit amb morts, o víctimes greus.


#Seguretat #lAldea #guàrdiamunicipal #disciplinaviaria #velocitat #policia #stopaccidentes #zerovíctimes

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.