L’Ajuntament de l’Aldea aprova una Moció demanant l’Hospital al seu municipi

divendres, 29 d’octubre del 2021

 


Al plenari d’ahir dijous 28 d’octubre i a les 20.00 h, es presentava la moció del grup municipal de Junts per L’Aldea per demanar l’emplaçament del nou hospital a les Terres de l’Ebre. Va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics (Junts per l’Aldea i Endavant l’Aldea). Aquesta moció justificava objectivament l’oferta d’emplaçament de l’hospital donada la perfecta ubicació, connexió i disposició de terrenys al poble de l’Aldea.

 Xavier Royo, Alcalde de L’Aldea: “ En cap moment com Ajuntament volem entrar en cap disputa en Tortosa, ni pretenem pressionar al Departament de Salut, en tot cas el que fem és oferir la predisposició del nostre municipi per si existeix la possibilitat d’ubicar l’Hospital de referència de les TTEE.

A l’Aldea oferim centralitat geogràfica, proximitat, infraestructures de comunicació i possibilitat de desenvolupar urbanísticament algunes àrees pròximes a les vies de comunicació més importants del territori “.

Amb la moció s’insta al Govern de la Generalitat de Catalunya a que valori la possibilitat d’ubicar l’hospital de referència de les TTEE. L’àrea que proposa l’Ajuntament disposa de condicions més optimes i avantatjoses que cap altre lloc, a més aquest terreny es limítrof amb el terme municipal de Tortosa, fet que podria comportar compartir l’Hospital als dos termes municipals, com ja passa amb el Polígon Catalunya Sud.

 

Moció
https://bit.ly/3GzxT4b

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.