Noves millores al Cementiri Municipal

dilluns, 25 d’octubre del 2021

 La regidoria d'Acció Urbana i Rural de l'ajuntament de l'Aldea ha realitzat noves actuacions de millora al cementiri municipal dintre del pla de millores al cementiri 2020/2022.

Xavier Royo Alcalde de l'Aldea: “Des del primer dia van creure oportú, que el cementiri tenia moltes coses a millorar i fruit d’un acord amb la empresa Remsa, anem millorant i executant any rere any, moltes accions al cementiri municipal, a la vegada que un any més i tal com ja vam iniciar l’any 2020, procedirem a ornamentar el cementiri, per a millorar l’aspecte de cara Tot Sants.

A les actuacions realitzades aquest passat any 2020 , com  la instal·lació d’una porta automàtica d’accés al cementiri  i el tancament de nínxols buits , es sumen les actuacions realitzades aquest any 2021, com la remodelació de la façana principal, la pavimentació del  pàrquing  de minusvàlids i passadissos d’accés interior per  usuaris amb mobilitat reduïda, enjardinaments de les parts interiors, col·locació de mobiliari urbà i engalanament ornamental.

Fernando Muiño Director General de Remsa Memorial SA:” Enguany complim el pla que teníem establert , i volem ressaltar que s'ha donat accés a totes aquelles persones que venen al cementiri, la nostra prioritat era atendre a la demanda de poder facilitar l’accés a qualsevol persona que tingui mobilitat reduïda. Tota l'obra s'ha destinat a la millora de l'accés. També enguany és un any extraordinari, ja el que el passat any teníem la pandèmia i molta gent no va poder venir al cementiri. Volem que enguany quan  facin la visita, com hi haurà un volum elevat de gent, sigui el més còmoda i confortable possible”.

Les millores continuaran aquest proper any 2022 amb la pavimentació de tots els carrers i passadissos del cementiri municipal.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.