Recepció Institucional al CP l’Aldea

dissabte, 16 d’octubre del 2021


Aquest dissabte l’ajuntament de l’Aldea va organitzar una recepció institucional al CP l’Aldea pels èxits aconseguits. El Grup Xou Júnior i el Grup Xou Petit aconseguien una fita històrica al proclamar-se campions d’Europa. Per la seua banda el Grup Xou petit
aconseguia una meritòria 4rta posició al campionat  del mon d’Asunción celebrat  el passat 29 de setembre , on més de 1000 patinadors i patinadores es  donaven cita a Paraguai.

Pau Garcia (Campió del Món), i Pere Marsinyach (6è del Món) ,que no pertanyen al CP l’Aldea però són entrenats per Manel Villaroya , Andrea Silva (bronze a l’Europeu  i subcampiona del món), i Roger Arasa i Anouk Vizcarro (3ers d’Europa.),  completaven una grandíssima quantitat de medalles i títols  que van ser reconeguts per l’Ajuntament i el  poble de l’Aldea, en una acte obert al públic i on els assistents no van parar d’aplaudir en tot moment al Club Patí l’Aldea i a l’entrenador i coreògraf  Manel Villaroya que continua sent un referent del patinatge mundial per allí on passa. 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.