Concert de Santa Cecília

dilluns, 22 de novembre del 2021


Dissabte 20 de novembre ha estat una data important per gravar-la a la història del poble de l’Aldea. Primer per la inauguració oficial de l’escola de música Dionisio Calvet Melich. Un reconeixement més que merescut per aquest aldeà .Posant-nos
  en situació ,l’Associació Musical Verge dels Prats va ser creada l’any 1988 , com a banda de cornetes i tambors, una iniciativa d’uns quants aficionats a la música, especialment el seu president Dionisio Calvet. L’any 1993 , va passar a ser  banda de música que finalment era constituïda oficialment l’any 1995.Tornant a l’actualitat aquest 2021 s’organitzava el concert de Santa Cecília , un concert que no va deixar indiferent a ningú, amb l’espectacle El Carnaval dels Animals que es va organitzar al Pavelló d’Esports de l’Aldea.
L’inici de l’acte ja deixava entreveure que seria diferent amb la interacció de la coral amb el públic assistent , que feia els cors de la coral, dirigits pel seu director Oriol Plans.
Tot seguit el concert de Santa Llúcia es  qualifica d’espectacular, per la posada en escena de l’actriu de l'EtcA Escola de Teatre i Circ d'Amposta, que representava el seu paper durant el concert, els pianistes de primer nivell Kiev Portella i Miquel Villalba , i la nostra banda musical Verge dels Prats liderada per Alex Rodríguez .
Un espectacle que no va deixar indiferent  a ningú dels que hi eren presents al Pavelló d’Esports de l’Aldea.
Donem l’Enhorabona a la presidenta de l’entitat Asun Baixauli, la Banda Musical verge dels Prats , la  Coral i tots i cadascun dels que han fet possible que a l’Aldea es visques un acte de primer nivell com aquest.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.