Inauguració Escola de Música Municipal Dionisio Calvet Melich

dimarts, 16 de novembre del 2021

 



|Cultura|

Aquest proper dissabte 20 de novembre tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’Escola de Música Municipal de l’Aldea Dionisio
  Calvet  Melich. L’edifici  de l’antic Ajuntament, des d’aquest dissabte ja serà oficialment Escola de Música Municipal.

Irene Negre Tinent Alcalde i regidora d’Acció Cultural : “El proper dissabte inaugurarem l’escola de música municipal Dionisio Calvet Melich. Una escola que, malgrat no ser oficial abans, feia molts anys que tenia les portes obertes per als nostres petits i també per aquells més grans que volien formar part de la Banda Musical Verge dels Prats. Donem gràcies a totes aquelles persones que han treballat de manera altruista per fer l’Associació Musical Verge dels Prats un referent cultural al nostre poble i invitem a tothom que n’ha format part a participar de la inauguració i dels actes que a posteriori hem organitzat, conjuntament amb l’Associació Musical  Verge dels Prats, en honor a Santa Cecília.”

 

L’Associació Musical Verge dels Prats va ser creada l’any 1988 , com a banda de cornetes i tambors, una iniciativa d’uns quants aficionats a la música, especialment el seu president Dionisio Calvet. L’any 1993 , va passar a ser  banda de música que finalment era constituïda oficialment l’any 1995.

 

Els actes de Santa Cecília, començaran a les 16.30 h davant l’antic Ajuntament, on la Banda Musical Verge dels Prats es desplaçarà fins l’habitatge de Dionisio Calvet Melich, membre fundador de la Banda , per acompanyar-lo fins l’Escola de Música.

 


Us adjuntem els actes i horaris:

·         16:30 h Acte Inauguració Escola de Música.

·         16:35 h Parlament d’Autoritats.

·         17:30 h Missa de Santa Cecília a la Parròquia de Sant Josep.

·         19.30 h Concert de Santa Cecilia al Pavelló d’Esports de l’Aldea amb la Coral i Banda Musical Verge dels Prats.

Díptic actes

https://bit.ly/3qJF3xk

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.