L’Aldea s’adhereix al moviment Viles Florides

dilluns, 22 de novembre del 2021


|Imatge|

L’Aldea disposa de 12 places al municipi, totes arbrades amb diferents tipus d’arbres i plantes. Una vegetació que es complementa amb arbres als col·legis, a les rotondes i als carrers dels polígons industrials. Per a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants, ara fa un any es van plantar més de 200 arbres en l’antic traçat de la via del tren i es va crear una via verda i un carril bici a la zona Carvallo que va a l’Ermita de l’Aldea. En quant a la gestió de l’aigua, L’Aldea destaca pel seu reg per degoteig. Tots  aquests factors han fet convertir  a l’Aldea amb el municipi nº 159 de Catalunya de Viles Florides.

Carlos Gilabert regidor d’Espais Verds: “És un reconeixement pel poble a la vegada que un repte per seguir millorant la qualitat de vida dels seus ciutadans a través dels espais verds, i també una manera de promocionar turísticament l’Aldea, ja que disposem d’una finestra dedicada al nostre poble en la seua pàgina web i a les seues xarxes socials, així com també un llibret de paper que imprimeixen anualment. Des de la regidoria d’Espais Verds i juntament amb les altres regidories seguirem treballant per millorar i protegir els espais verds, ficarem l’ALDEA BONICA, perquè sigui un gust i un atractiu poder viure a l’Aldea “.

 

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.