💙💛 Ajudem al poble Ucraïnès Допоможемо містам України

divendres, 4 de març del 2022

 


💙💛  Ajudem al poble Ucraïnès  Допоможемо  містам України 

L'Ajuntament de L'Aldea, informa la ciutadania que la comunitat ucraïnesa de l'Aldea, ha engegat una campanya de recollida de medicaments per enviar al seu país. Qui estigui interessat a participar, pot anar a fer la compra / donatiu a qualsevol de les dos farmàcies del municipi, que seran les encarregades de recollir i lliurar el material als organitzadors.

Les farmàcies ja han fet un enviament de medicaments i continuen 

recollint-ne.


📌 Punt de recollida de medicaments Farmàcies de l’Aldea.


També  des de BlueForce by CCA Copland (Associació de Policies)   es demana roba d’abric i sacs de dormir, aliments, cafè soluble, cacau, llet en pols, llet i menjar infantil, bolquers, farmacioles, insulina, tisores mèdiques, torniquets, guants de làtex, hemostàtics, xeringues, gasses de Linitul, apòsits, agulles per a pneumotòrax, mantes tèrmiques, llanternes i medicació genèrica (analgèsics, antibiòtics i sedants). El material no ha de  ser necessàriament nou, però ha d’estar en bones condicions d’ús.


📌 Punt de recollida de material Ajuntament de l’Aldea.


Es faran varies recollides del material, la primera serà l’11 de març que es portarà a la frontera amb Polònia. Les properes entregues de materials seran segons les necessitats i arribada de productes .


 Ajudem al Poble Ucraïnès 

 Допоможемо  містам України

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.