L’Empresa Kronospan s’expandeix dins del terme municipal de l’Aldea

dimecres, 20 d’abril del 2022

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea i Javier Macicior Director General de Kronospan España han anunciat que l’empresa ampliarà la seua activitat industrial dins del terme municipal de l’Aldea

 


Aquest mateix matí en roda de premsa s’ha fet pública la notícia que l’empresa Kronospan s’expandirà a l’Aldea. Entre moltes altres propostes, una d’elles passava per ampliar la planta dins del terme municipal. Tant per part de l’Ajuntament, com per l’equip de l’empresa Kronospan s’ha treballat en tot moment per cercar una proposta interessant per les dues parts. Entre altres va sortir la possibilitat d’ampliar la planta als terrenys de l’antic abocador de l’Aldea, ja que l’adquisició d’aquest terrenys representava la possibilitat de donar continuïtat a la planta que s’està construint al Polígon Catalunya Sud. Tot i així, no ha estat una tasca gens fàcil per les característiques del terreny.

 

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea : “Amb l’ampliació de la empresa Kronospan  a l’Aldea, se consolida la proposta de l’Ajuntament, de convertir a l’Aldea, en la principal població industrial de les TTEE, juntament amb Tortosa. Vull recordar que aquesta serà la cinquena activitat industrial que s’implanta o s’amplia a l’Aldea durant aquesta legislatura , després de Saica, Florette i dos activitats més de Jabil juntament amb la d’ara de Kronospan. A més, amb aquesta gestió hem ajudat a créixer a la empresa en la seua implantació al Polígon Catalunya Sud, i l’Aldea surt molt beneficiada com a municipi, la principal, implantar una nova fabrica al municipi i les altres dos, recuperar uns terrenys amb certes limitacions d’activitat i de producció, i ara els podem reconvertir en uns terrenys vàlids, tant a nivell industrial com econòmic”.

 


 Amb la col·laboració de l’Agencia Catalana de Residus i el COPATE  s’han aconseguit facilitar els tràmits per poder ampliar la planta, a una parcel·la de del polígon Catalunya Sud de 28.570 m² dins del terme municipal de l’Aldea, adquirida per l’empresa amb un cost de 437.198,25 €.


 Javier Macicior Director General de Kronospan España: “Agraeixo a l’Ajuntament de l’Aldea ,especialment a l’Alcalde i a tot el seu equip pel treball desenvolupat, perquè arribar a fer-ho possible no és fàcil. Teníem un terreny ja adquirit al terme municipal de Tortosa i volíem ampliar. Teníem un problema d’espai amb l’emmagatzematge de la fusta i hem pogut adquirit aquests quasi 29.000 de terreny, amb els quals tindrem un alleujament per la resta de fàbrica”.

 

Des de l’Ajuntament la satisfacció és màxima per recuperar els terrenys de l’antic abocador, amb els quals s’ha aconseguit una nova implantació industrial al nostre terme municipal , que generarà una important injecció econòmica per l’Ajuntament de l’Aldea.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.