Esplai 4 Torres Estiu 2022

dijous, 19 de maig del 2022Arriben les vacances escolars i l’estiu i des de l’Ajuntament de l’Aldea hem organitzat diferents activitats per a que els nens i les nenes puguin gaudir d’un estiu plenament lliures i tornant a la normalitat tant desitjada per tots. Aquest any podrem disposar dels espais que ja teníem previstos abans de la COVID i podrem dur a terme el Planning d’activitats renovat i encapçalat per la Noemi Príncep com a responsable del mateix.
El bagatge professional de la responsable de l’esplai l’avala i els que heu assistit als esplais de Nadal i Pasqua ja heu pogut conèixer-la. Així com també, la professionalitat
de l’equip de professionals que l’acompanyaran per fer passar moments divertits als vostres petits!


A continuació us resumim els punts més importants:
1. ESPLAI: La data límit de presentació de les inscripcions a l’esplai es podran fer per al 1er TORN fins el 20 de juny de 2022 i per al 2n TORN fins el 25 de juliol per tal de poder gestionar les assegurances pertinents als departaments competents. Podran assistir a l’esplai els nens o nenes que hagin cursat al curs 2021/2022 els cursos de P3 fins a 14 anys.

L’esplai estarà ubicat a la Carpa Esplai (al costat de la Llar d’Infants), per als nens i nenes de P3, P4 i P5. L’esplai dels alumnes de 1r primària fins als 14 anys, estaran ubicats a la pista coberta, ubicada al camp de futbol.

L’horari serà de les 08:30h fins les 13:00h al matí i de 15:00 a 19:00 hores per la tarda.


2. PISCINES: Pel que fa als cursos de les piscines municipals les inscripcions es podran fer per al 1er TORN fins el 20 de juny i el per al 2n TORN fins el 25 de juliol (ambdós inclosos), o fins arribar al límit de places, a fi de poder tramitar tots els documents pertinents.
Aquest any i com a novetat, us informem que tots els dimecres es farà una sortida i l’esplai restarà tancat. Per tant, els nens que vulguin anar a la piscina, enlloc de participar a l’esplai i anar a la sortida, els hauran d’acompanyar els pares, mares o iaios.


3. La fitxa d’inscripció (de l’esplai i/o piscines) s’haurà de fer arribar a les dependències
municipals juntament amb el justificant bancari, en cas contrari no es tindrà
Av. Catalunya, s/n 43896 L’Aldea Tel. 977 45 00 12 Fax. 977 45 08 63
e-mail: ajuntament@laldea.cat 
l’assegurança pertinent. La forma d’enviament pot ser la següent: per e-mail: esplai@laldea.cat o personant-se a les oficines. Les activitats que es duran a terme seran jocs d’anglès, jocs d’aigua, robòtica, sortides, manualitats, etc. Per a més informació, assistiu a la reunió.

4. En el cas de voler escollir alguna opció de participació que no estigui contemplada, us heu de posar en contacte amb l’Ajuntament per estudiar la participació esporàdica.


5.DESCOMPTES: Es farà un 10% de descompte a partir del segon fill/a. Aclariments:
Exemple 1:
Una família de tres fills, tots amb la mateixa quota, la dels dos torns matins + tardes
(160€ per fill/a):
- El primer fill (el que ha nascut primer) pagarà la quota completa, 160€
- El segon fill pagarà un 10% menys, 144€
- El tercer fill pagarà un 10% menys, 144€
Exemple 2:
Una família de dos fills, el fill gran (el que ha nascut primer) té la quota de primer torn matins + tardes (100€), i la segona filla la de primer torn matins + tardes + piscina (115€):
- El fill gran pagarà la quota completa, 100€
- La segona filla, que hauria de pagar 115€, pagarà un 10% menys, és a dir, 103’5€.
Per qualsevol dubte es poden adreçar a l’ajuntament, trucar al tel. 977450012 o enviar mail a la següent adreça: esplai@laldea.cat


Inscripció Esplai

https://bit.ly/3Pt9uSh

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.