L’Ajuntament de l’Aldea obté per 5è any consecutiu el 100 % de transparència

dimecres, 11 de maig del 2022


 L’Aldea continua apostant per la transformació digital i obté la seua recompensa sent dels Ajuntaments més transparents de Catalunya

 

Dilluns 9 de maig l’Ajuntament de l’Aldea va aconseguir per cinquè any consecutiu el Segell Infoparticipa  que atorga anualment el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona amb un 100% de compliment dels 52 indicadors establerts. Una vegada més l’Ajuntament lidera el rànquing dels consistoris més transparents de Catalunya, és un dels 3 Ajuntaments ebrencs en aconseguir el 100% de transparència a les Terres de l’Ebre i l’únic Ajuntament ebrenc que assoleix per 5a vegada consecutiva el segell Infoparticipa.

 

D’altra banda l’Ajuntament de L’Aldea, també ha estat reconegut per l’Administració Oberta de Catalunya, un any més dins dels deu primers Ajuntaments que han realitzat la transformació de municipis catalans entre 1001 a 5000 habitants. Aquest any s’ha recuperat presencialment l’entrega de premis ja que la passada edició es va realitzar en línia a causa de la pandèmia.
Aquests reconeixements s’atorguen anualment per posar en valor l’excel·lent feina de les administracions locals, i l’Aldea és un dels pobles de Catalunya que lidera la transformació digital, completant 7 indicadors més que l’any 2020, demostrant d’aquesta manera el compromís de la corporació amb la transformació digital.




Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Mostro una gran satisfacció pels dos reconeixements assolits, destacant que un any més, hem aconseguit el 100% de la puntuació d’Infoparticipa, fet a l’abast de molts pocs Ajuntaments i demostra el  treball que estem portant des de l’Ajuntament envers per la transparència i accessibilitat digital per a la ciutadania”.

Podeu consultar la resta de dades de  l’índex de maduresa digital 2021 des d’aquest enllaç: https://bit.ly/3OKJVvO reconeixements AOC 2021 https://www.aoc.cat/reconeixements-2021/ i el web del mapa Infoparticipa des d’aquest enllaç: https://bit.ly/3OS1kmc

 

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2022/NP1306.pdf

 

Imatges

https://bit.ly/3kB87mh
https://bit.ly/3MQpGuY

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.