L’Aldea acollirà l’ International Dub Gathering 2022

dimecres, 11 de maig del 2022


La 5a edició d’un dels esdeveniments europeus més grans en música jamaicana aterrarà a l’Aldea del 12 al 14 de maig

 

Torna, per cinquena edició, un dels esdeveniments europeus més grans de música jamaicana. La Masia Pla dels Catalans acollirà un trobada multicultural al qual acudirà públic de 26 nacionalitats diferents i situat en un entorn natural únic, del 12 al 14 de maig a l’ Aldea.

Des de l’Ajuntament s’ha recolzat aquest esdeveniment des del primer moment, i s’han posat totes les facilitats possibles damunt la taula  per poder fer realitat aquest festival de grans magnituds que representarà una gran afluència de visitants tant per la població com pels comerços locals. L’Aldea serà el centre de la música jamaicana els dies 12,13 i 14 de maig, i el primer dia de l’esdeveniment, el dijous 12 de maig totes les persones que presentin document que acrediti que estan empadronades a l’Aldea tindran l’entrada al festival totalment gratuïta.


 Una gran experiència també per a qui no estiguin gaire introduïts a la música reggae. No en va, l'espai on se celebra el festival és gairebé tan important com la música. En aquesta cinquena edició Rototom Sunsplash i Dub Academy, organitzadors de l'esdeveniment, han triat la Masia Pla dels Catalans, a l´Aldea, un espai de més de 45.000 metres quadrats situat a la vora del Parc Natural Delta de l´Ebre. Després d´haver-se celebrat les dues darreres edicions a Alacant el festival torna al lloc d'origen, Catalunya. A una ubicació única en un paratge natural on gaudir de la natura i la platja, de fàcil accés a través de transport públic (amb estació de Renfe i línies regulars d'autobús des de Madrid, València, Saragossa o Barcelona) per a l'aforament de prop 3.000 persones que van acudir a la trobada en edicions anteriors. I on desconnectar i sentir-se lliure a través de la música en un paisatge inoblidable.


El Dub, vessant del reggae que va nàixer als anys 60 gràcies a músics com King Tubby i Lee Scratch Perry, productor de Bob Marley entre d'altres, ha trobat a International Dub Gathering un espai perfecte per continuar creixent. No en va la meitat del públic procedeix d'altres països, convertint el festival en un punt de reunió de diferents cultures amb molts valors en comú. I és que l'IDG és més que un festival; és una experiència, una trobada on gaudir i conèixer aquest estil musical que va nàixer de la fusió del reggae i l'electrònica fa més de mig segle a Jamaica.


 Per més informació sobre el festival podeu accedir des d’aquest enllaç:

www.internationaldubgathering.com
Cartelleria
https://bit.ly/3OZFLjL

 

Imatges

https://bit.ly/3LVFr3K
https://bit.ly/39JL6vz

https://bit.ly/3kJWwBK

https://bit.ly/3MTm9vP
https://bit.ly/3KP2o7b

 

Vídeo

https://bit.ly/3KOnvXp


 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.