BLAUMUT cap de cartell de la Trobada de Joves de l’Aldea 2022

dimecres, 1 de juny del 2022

 

El pròxim dia 9 de Juliol, arriba a l’Aldea el festival de música de la Trobada de Joves 2022.Tindrem concerts de música en directe a partir de les 18.30 h amb els grups Mifos, Som Rock i un cap de cartell de luxe com és el grup català BLAUMUT, a partir de les 00.00 h i fins la matinada, sessió disco amb els millors DJ’s locals.El festival comptarà amb dos escenaris, Food Trucks i servei de barra a càrrec dels quintos i les quintes del 2004. Podeu comprar les vostres entrades a les oficines de l’Ajuntament i al web Entradium fins divendres 8 de juliol a un preu de 10 € i el mateix dia a taquilla a 15 €.

Josep Franch Regidor de Joventut : “Des de la Regidoria de Joventut estem molt contents que puguem celebrar aquest festival d’aquestes característiques, un festival que comptarà tant amb artistes locals i del territori, com un grup important a nivell nacional com són els BLAUMUT. Esperem que vingui tota la gent de l’Aldea i del territori a passar-s’ho bé i fer de la trobada de joves un festival de referència a les nostres terres”.
A més a més, la jornada es complementarà amb activitats durant el dia a càrrec de l’associació de Joves de l’Aldea, com l’esmorzar jove o activitats de lleure, entre d’altres. T’hi esperem!
________________


Aconsegueix la teua entrada anticipada per BLAUMUT a: 


Entradium
https://bit.ly/3PTKt2V
i presencialment 
Ajuntament de l'Aldea
#Blaumut #Estiu2022 #concert #lAldea #ogulldepoble #regidoriajoventut
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.