Finalitzen a l'Aldea les obres de la segona fase de l'avinguda Catalunya, antiga N-340

dilluns, 13 de juny del 2022


A finals de gener d'aquest any 2022 s'iniciaven les obres del segon tram de l'avinguda Catalunya i complint el termini d'execució, aquest mes de juny es donen per finalitzades les obres d'aquesta renovada Avinguda. L'antiga N-340 ja s'ha convertit plenament amb una nova avinguda arbrada, amb 440 metres de longitud arranjats, carril bici, mobiliari urbà, enllumenat LED, i serveis soterrats, els quals han fet aconseguir un entorn modern, atractiu, segur i totalment regenerat que el poble necessitava i els vianants i ciclistes ho agraeixen amb el seu dia a dia.

 

Xavier Royo Alcalde de L’Aldea: “Amb la finalització d’aquesta segona fase, donem per finalitzades les obres a l'Avinguda Catalunya aquesta legislatura, m’atreviria a dir que aquesta ha estat l’obra emblemàtica de la legislatura, per una part per la gran millora i el gran canvi d’imatge que representa, i per una altra part, per que representa la unió física dels dos grans nuclis de població, fet que m’enorgulleix i molt, a part que s'ha dignificat aquest gran tram, hem pogut veure com molts de vianants i ciclistes estan utilitzant aquesta via amb molta assiduïtat i seguretat”.

 

L’Aldea ja disposa de les dos fases de l’artèria principal del poble finalitzada, i el nexe d'unió entre els dos barris ja és una realitat. L’obra ha comptat amb un preu d'adjudicació de 295.367,34 €, dels quals 182.150.03 €  han estan subvencionats per la Diputació de Tarragona.

 

Des de L’Ajuntament, també informen que l’acte d’inauguració de la remodelació de l’Avinguda Catalunya, serà el dijous 11 d’agost, com acte d’inici de la Festa Major, més avant se donaran més detalls de l’acte a realitzar i de la persona que inaugurarà aquesta remodelació.

L’Ajuntament de l'Aldea es compromet a continuar realitzant futures fases d’arranjament de l'Avinguda Catalunya repartides als dos barris, sempre que la ciutadania continuï donant confiança per a la pròxima legislatura a l'actual equip de govern.

 

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2022/NP1313.pdf

Imatge
https://bit.ly/3HjeHsr

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.