Ruta de Tapes de Primavera

dimarts, 7 de juny del 2022

 


Els caps de setmana del 10,11,12 i 17,18 i 19 de juny arriba una nova edició de la Ruta de Tapes de Primavera


Una vegada més la regidoria de Ciutadania organitza una nova edició de la  Ruta de Tapes per la nostra població, en aquesta edició de la Ruta de les Tapes de Primavera, enguany contarem amb 6 restauradors perquè puguem assaborir l’Aldea amb les excel·lents tapes que ens prepararan. Hi participaran els següents restaurants: Restaurant Pòdium, Pizzeria Les Xiques, Llar Hèctor Roda, Restaurant Bar El Pescador, Bar Societat i Restaurant Bar La Vaqueria. El preu de la tapa + beguda serà de 3 €, i podeu consultar al  llibret: https://bit.ly/3x252lc  els horaris per realitzar la ruta de tapes a cada restaurant.

 

Irene Negre Regidora de Ciutadania: “Estem a les portes d’una nova edició de la ruta de les tapes de primavera, us animem a participar-hi! Els restauradors locals ens han preparat les seues millors tapes per poder assaborir l’Aldea! T’ho perdràs?. Agrair al Restaurant Pòdium, la Pizzeria Les Xiques, la Llar Hèctor Roda, el Restaurant Bar El Pescador, el Bar Societat i el Restaurant Bar La Vaqueria la seua participació. Una vegada més ens han demostrat la seua implicació amb el poble i amb la promoció del producte propi elaborat”.

 

La Ruta de Tapes de Primavera serà els caps de setmana del 10,11,12 i 17,18 i 19 de juny. També premiarem als qui completin mitja ruta de tapes amb dos premis, als qui hagin segellat la meitat de les tapes (1 tapa de cada restaurant) el premi a la mitja ruta de tapes. S’haurà de segellar el llibret als restaurants i entregar-lo a l’Ajuntament abans del 4 de juliol de 2022 per poder entrar al sorteig dels premis de la ruta.

Llistat de Premis Ruta de les Tapes de Primavera




MILLOR RESTAURADOR

600 € de premi en publicitat a Antena Aldaia.

*La tapa marcada al llibret amb el logo daurat, amb més vots enregistrats des de l’App de l’Aldea i a l’apartat de consultes, farà que el restaurador s’emporti un premi valorat amb una campanya publicitària de 600 € a Antena Aldaia.

INSTAGRAM:

1r premi – Lot productes (50 €)

2n premi – Lot productes (30 €)

 

*Penja les fotos a Instagram amb l’etiqueta #assaboreixlAldea i mencionant l’Ajuntament de l’Aldea (@laldea.cat). El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Ruta de Tapes de l’Aldea. Bases completes aquí: https://bit.ly/3NQhOdm

 

 PARTICIPANTS RUTA


RUTA COMPLETA:

1r premi – 100 € (Xec bescanviable)

2n premi – Lot productes (30 €)

MITJA RUTA:

*Meitat de tapes, 1 de cada restaurant participant

1r premi – 30 € (Xec bescanviable)

2n premi – Lot productes (10 €)

 

Notes importants:

*Podràs realitzar la votació des de l’ App Mòbil (Android i iOS) per votar la millor tapa del restaurador aldeà fins 21 de Juny de 2022. Descarrega‘t l’App de l’Aldea i a l’apartat consultes, podràs votar la tapa que més t’hagi agradat, les quals estan destacades amb un logo daurat al llibret.

* Segellar el llibret de la Ruta de Tapes de Primavera 2022 ,validat amb els segells dels establiments i diposita’l a l’Ajuntament fins 4 de Juliol de 2022.

*Al concurs d’Instagram pots penjar les teues fotos des del 10 fins al 21 de Juny 2022 per optar als premis.

 

Cartell

https://bit.ly/3aLjre3


Llibret Ruta de Tapes
https://bit.ly/3x252lc

 

Bases concurs Instagram
https://bit.ly/3NQhOdm

 

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.