Millora del paviment a la sala polivalent Ramon Salvadó

dissabte, 17 de setembre del 2022

 


L’Ajuntament de l’Aldea ha finalitzat les obres de millora de la sala Polivalent Ramon Salvadó, aquest equipament municipal s’utilitza com a local social de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Aldea. Amb les obres d’arranjament s’han ampliat els drenatges del pati exterior, per evitar inundacions al local social, i s’han millorat els 359 m2 de paviment existent, el qual es trobava molt deteriorat. Aquesta actuació ha consistit en instal·lar una làmina de polietilè per evitar humitats i  paviment continu per l’acabat final de l’obra.


Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Aquesta obra, era una reivindicació de feia molts anys per part de l’Associació de Jubilats, ja que l’estat del paviment els perjudicava al moment de realitzar les seues activitats a part de la mala imatge que donava, des de l’Ajuntament vam creure que aquesta era una actuació totalment necessària i ens vam posar a treballar per solucionar-ho, desitgem que d’una vegada deixi de ser un problema en aquest equipament.

Les obres d’adequació han tingut un cost de 40.000 € i s’han realitzat íntegrament amb empreses ubicades al municipi.

Amb l’aturada de l’activitat de l’Associació dels Jubilats per les obres, s’ha aprofitat per pintar el local, el qual ha comptat amb la col·laboració dels mateixos Jubilats que s’han implicat amb tot moment amb l’Ajuntament.

 L’acte d’inauguració de la renovada pista de la Ramon Salvadó ha tingut lloc aquest dissabte 17 de setembre a les 18:45h, en presència de l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, la resta de la Corporació i  el president de l’Associació de Jubilats Guzmán Sech.

 Imatges

https://bit.ly/3Dyip1t

https://bit.ly/3DC7Gmv

https://bit.ly/3RZfRxO



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.