Setmana Europea de la Mobilitat

dimecres, 14 de setembre del 2022


 Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.


La Setmana del 2022  porta per lema “Combina i mou-te!” que posa l’accent en la intermodalitat i ens anima a moure’ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en el benefici per la nostra salut i per al medi ambient.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Un any més des de l’Aldea apostem per promoure activitats dintre de la Setmana Europea de la Mobilitat, ja que la mobilitat sostenible és una prioritat com Ajuntament que queda demostrat pels 6.200 m de carril bici i Via Verda que tenim posats al servei dels ciclistes fins ara“.

 

L’Aldea un any més s’afegeix a la setmana Europea de la Mobilitat amb activitats dirigides a les persones en edat escolar per conèixer la xarxa dels carrils bici que disposa el nostre poble i la via verda al seu pas pel municipi.

Us adjuntem les activitats que realitzarem:

 

- Divendres, 16 de setembre 10:00 h

Sortida en bicicleta per la xarxa de carrils bici i via verda del municipi dels/les alumnes dels col·legis 21 d’abril i Maria Garcia Cabanes, des de la plaça 1 d’Octubre.

 

- Dilluns, 19 de setembre 11:00 h

Conferència de la Guàrdia Municipal de l'Aldea sobre la mobilitat sostenible al col·legi Mª Garcia Cabanes.

 

- Dimarts, 20 de setembre 09:00 h

Conferència de la Guàrdia Municipal de l'Aldea sobre la mobilitat sostenible al col·legi 21 d’Abril.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.