L'Aldea premiada en dos Flors d’Honor a Viles Florides en el seu primer any de participació

divendres, 7 d’octubre del 2022

 

Aquesta mateixa tarda de divendres s’ha dut a terme l’acte d’entrega de les Flors d’Honor 2022 a l’Amfiteatre Auditori Camp de Mart  de Tarragona, amb més de 300 persones assistents entre Alcaldes, Regidors, tècnics d’Ajuntaments i professionals del sector.
Les Flors d’Honor són els guardons que entrega Viles Florides, iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats.

Carlos Gilabert Regidor d’Espais Verds: “És per l'Aldea una satisfacció i un orgull haver aconseguit 2 flors d'honor, només havent-nos adherit al moviment de Viles Florides en la primera vegada que passem l’auditoria.

Un treball que va començar fa 3 anys i portat a terme per l’Alcaldia, la Regidoria d’Acció Urbana i Rural  i la Regidoria d'Espais Verds conjuntament. En aquest reconeixement es poden comprovar els fruits obtinguts per la millora de la qualitat de vida per als ciutadans i també com a poble, que pretén un complement turístic més. Ja ens equiparem a municipis més importants amb pressupost i habitants i que fa més temps que pertanyen a aquets moviment de Viles Florides”.


L’Aldea es convertia l’any 2021 amb el municipi nº 159 adherit al moviment de Viles Florides i aquest any el nostre poble ha estat guardonat amb 2 flors d’honor, recollides per l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, acompanyat pels Regidor d'Espais Verds Carlos Gilabert i el Regidor d'Acció Urbana i Rural  Pepe Caballé.
Els guardons compresos entre la categoria mínima d’una flor i la màxima de 5 flors optaven els 160 municipis integrants a les Viles Florides de Catalunya i Andorra.
 
#lAldea #Alcaldia #EspaisVerds #AccióUrbanaiRural #orgulldepoble #impulsemlaldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.