Arriba la tradicional encesa de les llums de Nadal

dimarts, 29 de novembre del 2022

 


Aquest dissabte 3 de desembre arriba el primer pas cap al Nadal amb la tradicional encesa de l’arbre gegant situat a la plaça 1 d’octubre i l’encesa dels 250 punts de llum de la població, per donar la benvinguda al Nadal. Una festa consolidada on els més menuts són els autèntics protagonistes. Abans de començar l’acte els xiquets i xiquetes de l’Aldea, ompliran l’arbre dels desitjos amb totes les seus peticions per al Pare Noel.

Irene Negre regidora de Ciutadania: “Tornem un any més amb la tradicional encesa de llums, d’una manera renovada i amb noves activitats i sorpreses per als més menuts i menudes de l’Aldea. Enguany i com a novetat tenim també al Pavelló d’Esports de l’Aldea, el concert “Lo misteri de Nadal”, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i la Banda Musical Verge dels Prats. Esperem que pugueu gaudir d’aquesta jornada que us hem preparat cultural, màgica i que ens obre les portes del Nadal”.


Programa d’actes:

 

17:30 h Arribada a la Plaça 1 d’Octubre i preparació dels desitjos, com cada any els xiquets i xiquetes del nostre poble podran omplir l’Arbre dels desitjos amb les seues peticions per aquest Nadal 2022-2023.

18.00 h Encesa de l’arbre de Nadal i tota la il·luminació del poble de l’Aldea amb moltes sorpreses.

18:15 h Els nostres menuts faran entrega als follets dels desitjos.

18:30 h Repartiment de Xocolata calenta per tots els assistents a l’acte, patrocinada per Beser Instal·lacions i l’Estrella de Queralt.


 

En acabar l’acte de l’encesa la festa continuarà amb un concert inèdit a les 20:00 h al Pavelló d’Esports de l’Aldea, on la Banda Musical Verge dels Prats  i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries actuaran junts interpretant l’espectacle “Lo Misteri de Nadal”. El preu de l’entrada és de 5 € i el benefici es destinarà íntegrament a l’Associació Musical Verge dels Prats.

 

Punts de venda entrades : Ajuntament / Farmàcia Gimeno / Muñoz Forners / Germans Marín

 

Cartelleria
https://bit.ly/3F7CN9T


https://bit.ly/3GUJhtX


Díptics informatius

https://bit.ly/3VeXrL5


https://bit.ly/3VxFPJY

 

 

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.