L’Ajuntament de l’Aldea assisteix a la presentació i la consolidació del centre Florette Terres de l’Ebre

dimarts, 8 de novembre del 2022


Aquest matí l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo i la Tinent Alcalde i Diputada al Parlament de Catalunya Irene Negre, han assistit a la presentació i consolidació del centre de producció de Florette Terres de l’Ebre. El centre que va començar la seua producció l’any 2021 ha augmentat recentment la seua capacitat productiva fins als 24 milions d’unitats d’amanides i altres verdures envasades a l’any.

 Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Estem molts contents tant per l’arribada de Florette i altres empreses al nostre polígon, com per la consolidació del  seu centre, que avui estem celebrant aquí. Florette ha fet un efecte crida per la implantació de noves indústries al polígon Catalunya Sud, que avui per avui és i serà un dels  grans motors econòmics que tenim al nostre territori. A efecte local des de l’arribada de Florette, l’Aldea es va veure incrementada d’una manera molt potent l’activitat econòmica, al ser la població més propera a la indústria, donem servei als treballadors i treballadores de la planta i del polígon”.

 Florette Terres de l’Ebre ha duplicat el seu volum de producció, arribant a les 6.000 tones de vegetals l’any. La industria que comptava amb una parcel·la de 49.000 m2, s’ha ampliat en 650 m2 ocupant en l’actualitat un  total de 6300 m2.

 L’Acte de presentació ha tingut lloc al propi centre de Florette Terres de l’Ebre i ha comptat amb la presència d’Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joan Sabaté Borràs, Subdelegat del Govern a Tarragona, Xavier Royo Alcalde de l’Aldea i Meritxell Roigé Alcaldessa de Tortosa.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.