El camp de futbol de la UE Aldeana estrenarà gespa abans de finalitzar l’any

dilluns, 19 de desembre del 2022


L’Ajuntament de l’Aldea procedeix a la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de la UE Aldeana. Després de 16 anys es substituiran els 7150 m², s’instal·larà la nova gespa Team Master 40 i es retirarà definitivament la gespa existent que estava molt deteriorada. A partir de l’any 2025 les gespes que contenen cautxú estaran prohibides als camps de futbol i al camp de la UEA s’instal·larà una làmina elàstica, la qual donarà un millor esmortiment per la pràctica esportiva.
L’empresa adjudicatària de l’obra ha estat Sports & Landscape SL, empresa especialitzada en minimitzar l’impacte en el medi ambient i compta amb la certificació en la petjada de CO2 per al muntatge i desmuntatge de la gespa i la reutilització de materials.


 
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Després de 16 anys de funcionament d’aquest camp de gespa, el qual es trobava molt deteriorat, era un perill constant per les lesions que podria arribar a produir als nostres jugadors i jugadores. El canvi de la gespa artificial era una actuació totalment necessària i donarà un millor servei als nostres esportistes”.
 

Els antics canons de regs del camp també seran substituïts i s’instal·larà nova gespa al nou camp annex d’escalfament de l’Estadi La Unió. Les obres de substitució de la gespa ja s’ha iniciat i s’espera que estiguin finalitzades durant aquestes festes de Nadal, a fi i efecte que l’Aldeana ja pugui entrenar i competir al nou camp quan es reprengui la competició, passades les Festes de Nadal.


 



Vídeo obres canvi gespa sense marca d’aigua
 https://bit.ly/3HNZP7w
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.