Nous Punts d’Enllumenat a les Ravals

dilluns, 5 de desembre del 2022


La regidoria d’Acció Urbana i Rural implanta 8 noves lluminàries fotovoltaiques i compta ja amb 29 nous punts de llum a les Ravals de la població
 
L’Ajuntament de l’Aldea amb l’objectiu de continuar millorant la qualitat de vida i la seguretat dels habitants de les Ravals de la nostra població, ha instal·lat 8 nous punts de llum que s’afegeixen a les 21 lluminàries instal·lades. Amb aquestes 29 lluminàries fotovoltaiques s’ha millorat considerablement els punts negres i conflictius de les Ravals on la visibilitat i la seguretat anteriorment era quasi inexistent. Les lluminàries de 6 metres cadascuna compten amb placa solar, bombetes de 60 w, 10.200 lúmens i 4000 K .
Pepe Caballé regidor d’Acció Urbana i Rural: “Amb l’objectiu de continuar implementant la tecnologia LED i la millora de seguretat i visibilitat a les Ravals, les hem dotat de nous punts de llum, amb un total de 29 lluminàries. Hem millorat considerablement molts punts perillosos tant per al trànsit de vehicles com per als vianants. A més hem realitzat el manteniment de les lluminàries existents amb el canvi de bateries i neteja de les plaques solars”.
Un altra de les accions realitzades dins del casc urbà, ha estat la substitució de 15 lluminàries antigues i obsoletes dels carrers: Alomà, Clavell i Sant Antoni, que encara disposaven de bombetes de mercuri i s’han canviat per llums LED, millorant així tant l’estalvi energètic com la visibilitat de la via pública.
 
L’Ajuntament continua apostant per la millora i la qualitat de vida dels habitants de les Ravals i la millora de la il·luminació del casc urbà, amb la implantació total de llums LED per l’estalvi energètic i la seguretat de tots els aldeans i aldeanes.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.