L’Ajuntament de l’Aldea confirma la notícia apareguda als mitjans de comunicació

dimecres, 1 de febrer del 2023


L’Ajuntament de l’Aldea confirma la notícia apareguda als mitjans de comunicació on s’informa de la compra de 26 ha de Kronospan al Polígon Catalunya Sud. El sòl industrial ha estat adquirit per Kronospan íntegrament a l’Aldea.

 

Segons informacions aparegudes a mitjans informatius, un total de 26 ha, han estat  adquirides per  l’empresa  Kronospan. Els terrenys íntegrament al terme municipal de l’Aldea faran total de 29 ha amb les 3ha que ja van adquirir l’any 2022.

L’Aldea de l’Aldea Xavier Royo ha confirmat les informacions aparegudes,  a Canal 21, amb motiu de la compra de nous terrenys per ampliar la planta de Kronospan : “Davant les informacions aparegudes a mitjans informatius amb motiu de la compra de nous terrenys al municipi, puc confirmar les notícies que tinc com Alcalde, són certes. Feia molt de temps que s’estava treballant i fa unes setmanes van adquirir fins un total de 26 ha més al Polígon Catalunya Sud, però íntegrament al terme municipal de l’Aldea. Aquestes es sumen a les 3ha adquirides al passat mes d’abril als terrenys de l’antic abocador de l’Aldea. Una gran satisfacció que aquesta multinacional  aposti d’una manera decidida, pel nostre territori, amb la compra d’aquests terreny a l’Aldea”.

Amb la compra l’empresa continuarà ampliant la seua planta de producció i adquireix aquests terrenys aldeans al ser més àgils per poder desenvolupar tràmits urbanístics o qualsevol actuació industrial. Per aquest fet Kronospan, ha fet que es decanti per l’adquisició de sòl industrial a l’Aldea. Royo remarcava que: “amb aquesta compra de terrenys el polígon ja està quasi entre el 80 i 90 % de la seua ocupació, al nostre municipi ” i dona una gran notícia després de disposar durant molt anys d’aquest terrenys improductius al polígon .

Royo afegia que : “Aquesta important notícia de la venta del sòl industrial, s’hagués tingut d’anunciar d’un altra forma, però no puc negar aquestes informacions aparegudes.

A l’espera que  Kronospan anunciï  a què destinarà els terrenys, l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo avançava que “ es destinaran a serveis complementaris de producció”. L’Aldea continua el seu camí ascendent amb aquesta gran notícia que repercuteix directament amb un retorn econòmic per la població i benefici pels comerços i empreses aldeanes i del territori.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.