L’Ajuntament de l’Aldea presenta el logotip dels 40 anys de municipi

dilluns, 27 de febrer del 2023

 
L’Ajuntament de l’Aldea ha presentat en roda de premsa aquest matí el nou logotip amb motiu dels 40 anys de municipi. El logotip XL, acompanyarà durant aquest any 2023 tota la cartelleria i màrqueting digital i publicacions oficials de l’Ajuntament de l’Aldea.
Irene Negre Regidora de Ciutadania
: “40 anys de municipi, que no d’història, perquè vull recordar que l’Aldea té més de 40 anys de vida, però no com a poble i volíem preparar un detall especial i significatiu, que ens recordés durant tot l’any una data molt important, què ens recordés que som grans, que ens hem fet grans. De fet el logotip que presentem avui, coincideix precisament que el 40 amb números romans és XL, i XL es gran . L’Aldea fa 40 anys, l’Aldea és XL, l’Aldea és gran urbanísticament, gran turísticament , gran empresarialment i a més, a l’Aldea hi viuen grans persones!.”


El disseny del logotip i la creativitat de la campanya promocional del XL aniversari han estat realitzats per Eduard Llena. L’Edu ha treballat com a Director d’Art i Director Creatiu Executiu amb diverses agències de publicitat, inclòs FCB i Bassat & Ogilvy a Barcelona, Saatchi & Saatchi i Digitas Londres i Nova York. Després de viure més de 16 anys a Londres, actualment l’Edu treballa des de l’Aldea per a clients internacionals i locals.
 

Imatges
https://bit.ly/3ktoC7y
https://bit.ly/3KCpq4R
https://bit.ly/3kpAuHX
 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.