Què Passa dins del Mar?

divendres, 17 de febrer del 2023


L’alumnat de cicle superior de l’Escola Maria Garcia Cabanes recull vint sacs de deixalles a la Platja de L’Arenal de L’Ampolla.
La setmana del 13 al 17 de febrer 2023, la totalitat d’alumnat de l’escola Maria Garcia Cabanes es dedica a treballar de forma intensiva el projecte interdisciplinari “Què passa dins el mar?”. 


L’equip docent del centre pretén sensibilitzar i conscienciar vers aquelles accions al nostre abast que poden col·laborar en solucionar un dels principals desafiaments actuals del món: conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, els mars i el recursos marins.Malauradament, la quantitat de deixalles és molt superior a l’esperada. Bastonets de xupa-xups, ampolles, garrafes, papers, llaunes, un llibre, una xancleta, una pistola de joguina i, fins i tot, una roda i un sac d’obres són algunes de les coses que recullen.Impressionant l’enorme quantitat de microplàstics en un espai molt menut.

El dimecres 15 febrer, la totalitat d’alumnat de cinquè i sisè es desplaça en bicicleta des de l’escola fins la platja de l’Arenal amb l’objectiu de fer-ne una neteja. Dos monitors de l’Escola del Parc Natural del Delta de l’Ebre i membres de la Policia Local de L’Aldea acompanyen el grup en aquesta activitat.

-      Mestre... com és possible que les persones siguem tan brutes?

Ens agradaria repetir l’experiència, però encara ens agradaria més no haver de netejar la platja ni cap altre espai.

 

                                                             Sàgar Singh, Alaa Bekhaiti i Elsa Maldonado

                                                                                               Alumnes de Cicle Superior

Escolta el podcast de l’entrevista dels alumnes del Mª Garcia Cabanes

https://bit.ly/411e9RhShare this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.