L’Ajuntament de l’Aldea porta l’aigua potable a la Raval de Sant Josep

dilluns, 20 de març del 2023

 

Una obra llargament reivindicada pels veïns i veïnes, que formarà part de la història aldeana
 
Enguany el nostre poble està d’aniversari al complir 40 anys com a poble independent, des de la seua segregació de la població de Tortosa i després de 40 anys els veïns i veïnes de la Raval de Sant Josep podran dir que disposaran de connexió a la xarxa d’aigua potable de la població.
 
L’Ajuntament de l’Aldea, juntament amb l’empresa AGBAR, ha iniciat les obres d’abastament del subministrament d’aigua potable fins la Raval de Sant Josep, una obra llargament reivindicada pels veïns i veïnes de la Raval. L’obra que comptarà amb una canonada de 490 m de polietilè i 110 Ø, es deixarà instal·lada fins les escomeses dels possibles subministraments de connexió a la xarxa d’aigua, a fi i efecte, què el dia que necessitin connectar-se , tan sols ho hagin de fer, sense la necessitat d’excavar el terreny.
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Una gran satisfacció per poder fer efectiva aquesta acció, la qual ens havíem compromès amb els veïns i veïnes de l’Aldea. Hem tingut algunes dificultats amb l’obra, perquè sempre hem buscat la realització, amb les millors condicions possibles pel veïnat i amb les millors condicions econòmiques per l’Ajuntament.
Dotarem de subministrament d’aigua potable, tan a les cases disseminades com a les de la Raval de Sant Josep”.
Dotarem de subministrament d’aigua potable, tan a les cases disseminades com a les de la Raval de Sant Josep”.
Royo remarcava què és una obra més feta a les ravals i : “ és un fet inèdit a la història de l’Aldea” i què el Govern que encapçala: “és un Govern de fets i no de promeses incomplides ni de paraules que s’emporta el vent. Aquesta legislatura hem fet realitat aquestes obres necessàries en les Ravals i disseminats, dotant-les d’aquests serveis i esperem que, si el poble ens continua donant la confiança, poguéssim ampliar aquests serveis a diferents indrets de Ravals i disseminats”.
La connexió s’ha realitzat a la xarxa actual del municipi que es troba al c/ Sant Cebrià, fins la raval de Sant Josep pel costat del canal de reg i l’import d’execució de l’obra és de 47.482,25 €.

 

 


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.