XVIII Festa de l’Esport Aldeà

dilluns, 13 de març del 2023


Des de la regidoria d’Acció Esportiva, us informem que aquest dissabte 18 de març a les 19:00h, a l’espai de premsa de l’ajuntament de l’Aldea, tindrà lloc l’entrega de premis de la XVIII Festa de l’Esport Aldeà. Una festa que dotarà de premis per reconèixer la trajectòria d' esportistes, entitats, clubs, i col·laboradors del poble de l’Aldea.
 
Carlos Gilabert regidor d’Acció Esportiva: “És per mi un plaer poder organitzar una vegada més la festa de l’esport aldeà i en concret la divuitena edició, un acte esportiu que arriba a la majoria d’edat, una festa en la qual premiem als esportistes pel seu treball, l’esforç, la constància i tots aquells valors que representa l’esport. També són reconegudes entitats i persones que dediquen el seu temps perquè tots aquests esportistes puguin practicar el seu esport en la màxima qualitat possible i des de la regidoria d’Acció Esportiva fiquem tots els mitjans possibles per a que així sigui. La prova és que enguany hem endegat i recolzat nous projectes esportius com el basquet, el futbol femení i pàdel”.
 
A la XVIII Festa de l’Esport Aldeà es realitzarà l’entrega de detalls commemoratius als nominats, i premis a les següents categories:
 
·         Menció Especial
·         Reconeixement Entitat
·         Premi al Voluntariat
·         Mencions Especials a Títol Pòstum
·         Premi a la Projecció Esportiva
·         Millor Esportista Individual
·         Millor Grup Esportiu
·         Millor Equip Esportiu
 

 


Vídeo Promocional



 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.