L’Ajuntament de l’Aldea instal·la el panell informatiu del camí escolar i futur passeig de l’escola 21 d’abril

dilluns, 3 d’abril del 2023


L’Ajuntament de l’Aldea instal·la el panell informatiu de l’inici de les obres del camí escolar i futur passeig , obra finançada al 100% pel Departament d’Interior i del Servei Català de Trànsit amb un cost de 149.157,95 €.

L’Ajuntament de l’Aldea ha presentat a la comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, el projecte d’actuació específica per la seua aprovació definitiva. Un cop realitzada aquesta actuació, l’Ajuntament procedirà a aprovar el projecte d’urbanització i la licitació de les obres.
 
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “En aquesta actuació estem molt contents, perquè donarà una gran seguretat als escolars, familiars, vianants i ciclistes que utilitzen diàriament aquesta via per arribar fins l’escola 21 d’Abril. Es pacificarà i dignificarà l’accés a l’escola, amb aquest passeig que enllaçarà directament l’avinguda Catalunya fins al mateix pati de l’escola 21 d’Abril”.
 
Es preveu que l’inici de les obres comenci el segon semestre d’aquest any 2023 i es farà realitat un nou passeig arbrat amb carril bici, per poder accedir a l’escola 21 d’Abril amb total tranquil·litat i seguretat. Els reductors de velocitat també hi seran presents, amb passos de vianants accessibles inclosos, per facilitar el creuament de les vies, per la pacificació del trànsit i la reducció de l’accidentalitat en tres punts de les principals travesseres del municipi, situats a l’Avinguda Catalunya (antiga N-340) i a la carretera d’entrada de Tortosa (N-235).
 

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2023/NP1363.pdf

 

Imatge
https://bit.ly/3UswCn0

 





 

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.