L’Ajuntament de l’Aldea signa un conveni de col·laboració amb l’Associació VI.DI.A per a la recollida d’oli vegetal usat

dimecres, 31 de maig del 2023


L’Ajuntament de l’Aldea ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació VI.DI.A per a la recollida d’olis vegetals usats a la nostra població.
L’anterior sistema de reciclatge comportava molts problemes d’embrutiment de la via pública, per petits vessaments o per abandonament dels recipients al costat dels punts de recollida i una gestió inadequada dels recipients buits, a més de les molèsties pels usuaris amb el risc d’embrutar-se en el moment d’abocar l’oli.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Aquest fet ha comportat la necessitat de millorar el sistema de recollida d’olis vegetals usats d’origen domèstic i s’han ubicat 11 contenidors nous de recollida d’olis. Des de l’Ajuntament, pretenem que es reciclin els olis i que no s’aboquin a llocs que perjudiquin greument al Medi Ambient”.

L’emplaçament dels nous contenidors d’oli: Raval de Sant Ramon, Raval de Leche, Pont de Meló, c/ Marina, c/ Sant Joan, c/ Vilafranca, Plaça Estació, c/ Mossèn Sol, c/ Sant Lluís, c/ Salvador Espriu i c/Major.
 
L’Associació sense ànim de lucre VI.Di.A, amb la qual l'Ajuntament ha signat el conveni de recollida d'olis, desenvolupa l’ajuda a nens/es amb dificultats, protegeix i promou els drets de persones discapacitades, realitza l’atenció a dones víctimes de violència de gènere i recull i recicla l’oli de cuina

Les seves sigles signifiquen:
VI (Violència de gènere, incorporant a la seua plantilla dones que han sofert maltractament físic o psicològic)
DI (Persones discapacitades, col·laborant en la seua inserció laboral incorporant a la seua plantilla a personal amb qualsevol grau de discapacitat).
A (Aceite- Servei mediambiental global perquè tota la ciutadania tingui un contenidor d’oli de cuina usat prop seu).
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.