Llorenç Sales Ferré s’emporta la classificació absoluta dels 10.000 metres a l’Aldea i Sandra Vidiella Piñol la absoluta en dones

dimarts, 6 de juny del 2023

 

Alejandro Romero Gama i Clàudia Jiménez Ferreres acaben de completar els primers caixons del podi absolut als 5.000 metres
 
Amb un nou format de cursa per la tarda, es va disputar la quarta edició de la Running Series de l’Aldea que va presentar una cursa d’un nivell molt alt i amb una gran inscripció, 150 atletes repartits en les dues curses 10K i 5K, van recórrer els camins i carrers del nostre poble. Acompanyats d’una bona climatologia i un immillorable ambient es va poder gaudir d’una cursa excel·lent i d’una tarda d’esport i superacions personals.

Cal destacar una acurada presentació de l'esdeveniment esportiu, i un gran treball per part de tots els voluntaris i col·laboradors de l’esdeveniment. Els recorreguts foren els mateixos que l’any 2019. La cursa va transcórrer per paisatges típics del Delta, amb els arrossars ja sembrats i l’Ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, també passava pels dos extrems més allunyats del nucli urbà per retornar al pavelló poliesportiu. Una bona opció per recórrer els indrets no tant coneguts de l’Aldea.

Els podis absoluts han estat els següents:
A la modalitat 10.000 metres masculí:
1 Llorenç Sales Ferré
2 Azziz, El Jihaoui
3 Andreu Queralt Queralt
A la modalitat 10.000 metres femení:
1 Sandra Vidiella Piñol
2 Clàudia Ferré Esmel
3 Imma Bel Fuentes
 
A la modalitat 5.000 metres masculí:
1 Alejandro Romero Gama
2 Hugo Domínguez Pino
3 Ramon Requesens Rodríguez
 
A la modalitat 5.000 metres femení:
1 Clàudia Jiménez Ferreres
2 Thais Bonet Franch
3 Elena Peransi Sanjuan
 
Els premis locals han estat per a l’ Eliseu Gombau Murria i per a Míriam Estorach Arasa en 10K i en 5k, per Aleix Colera Piñana i a la categoria femenina no va haver-hi premi local.
 
 
Imatge
https://goo.su/OGpG
 
Imatges Cursa
https://goo.su/0ZloVq
 
Classificacions 10K
https://cutt.ly/ewwZCW53
  
Classificacions 5K
https://cutt.ly/rwwZC52D

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.