Festes Majors de l’Aldea #FEMLA23

dilluns, 7 d’agost del 2023


Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Aldea, us informem que del 11 al 19 d’agost seran les Festes Majors de l‘Aldea i aquest dissabte al recinte de Festes tenia lloc la proclamació de les Pubilles i els Hereus i el pregó de Festes a càrrec de Josep Ramon Centelles.
Les Festes donaran el tret de sortida el divendres 11 d’agost a les 12:00h del migdia amb el tradicional repartiment del panoli a càrrec de les Pubilles i Hereus 2023
 
Josep Franch Regidor de Festes: “Enguany hem preparat unes festes majors seguint la línia d’edicions anteriors, ja que entenem que és un model d’èxit i que funciona. Hem combinat actes tradicionals, i que formen part de l’ADN de la nostra festa, amb noves activitats pensades per a totes les edats i gustos. Des de la regidoria de festes, animar a tothom a participar-hi i a viure-les el més intensament possible””.
 
Us adjuntem en digital el programa de festes amb totes les activitats festives i un enllaç al drive amb tota la cartelleria i vídeos promocionals. Per qualsevol informació addicional, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Gabinet de Premsa.
 
Nota de Premsa
www.laldea.cat/sites/default/files/NP2023/NP1378.pdf
 
Llibret de Festes Majors de l’Aldea
https://bit.ly/3NViK1s
 
Cartelleria Promo Festes
https://bit.ly/45dbq8I
 
 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.