Gerard Rodríguez Salvadó i Franc Pagà Sorribes a la cursa d’UltraDistància Dacia UTMB Mont-Blanc

dijous, 14 de setembre del 2023


Aquest primer cap de setmana de setembre es va disputar a la ciutat francesa de Chamonix la Final del Circuit de les UTMB Word Series, la Dacia UTMB Mont-Blanc, on es van reunir més de 10.000 corredors de tot el món per participar en una de les 8 carreres que es disputaven en les diferents categories.

Dos esportistes aldeans, Gerard Rodríguez Salvadó i Franc Pagà Sorribes i van estar-hi presents a la cursa de 100K i 6100m + que arrancava des de la població Italiana de Courmayeur, passant posteriorment per Suïssa i acabant finalment a França a la ciutat de Chamonix, un recorregut per dalt de les muntanyes, pujant a pics de més de 2500 metres d’altura, corriols i llacs meravellosos.

Gerard va poder ser” finisher” completant els 99,8 kilòmetres de recorregut en 20:03:48 hores, acabant en un meritori 641 lloc entre els 2228 corredors de la cursa.
Franch va haver d’abandonar al Km 84 per problemes estomacals quan estava també en una molt bona posició, amb la impotència de no poder seguir i a falta de tan sols 16 km i uns 1300 + i havent estat corrent gairebé 19 hores.
L’any que ve a tornar-hi. Enhorabona a tots dos!.

 

#AccióEsportiva
#lAldea
#orgulldepoble
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.