El Nadal a l’Esplai 4 Torres

divendres, 29 de desembre del 2023


 L’Esplai 4 Torres oferix un Nadal Ple d'alegria per als xiquets i xiquetes de l'Aldea

Els xiquets i xiquetes de l'Aldea estan immersos en un ambient festiu ple de diversió i aprenentatge amb l'Esplai 4 Torres aquestes festes de Nadal. L'Esplai, ha preparat un programa ple d’activitats que mantindran als més petits entretinguts fins al proper 5 de gener.

Annabel Blanch, regidora d'Acció Cultural i Educativa, ha destacat l'entusiasme i la dedicació posats en la creació d'aquest esdeveniment nadalenc: " Com cada any les criatures de l'Aldea poden gaudir de l'Esplai 4 Torres des del dia 21 i fins el proper dia 5 de gener on gaudiran d'uns dies plens d'activitats, visita dels platges Reials i molts jocs.  Des de la Regidoria d'Acció Educativa hem posat molta atenció a les demandes de les famílies i dels propis xiquets per donar el millor servei estes vacances de Nadal. "


Les activitats programades inclouen tallers creatius, jocs tradicionals, i diverses activitats educatives que fomenten la participació i la convivència entre els xiquets. La visita dels platges Reials ha estat un moment destacat, permetent als menuts i menudes entregar-los la carta per als Reis Mags.
L'Esplai 4 Torres és un espai on la màgia de Nadal es converteix un any més en moments inoblidables per als més petits, oferint-los una oportunitat única per desconnectar, aprendre i sobretot, somriure amb les seus companys i companyes durant aquesta temporada tan especial.
 
#AccióCulturaliEducativa #lAldeaesmou #lAldea #orgulldepoble #impulsemlaldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.