Si Reciclem bé, Si Separem bé, tothom guanyem

dimarts, 27 de febrer del 2024


L'Ajuntament de l'Aldea ha iniciat una nova campanya per fomentar la recollida selectiva de residus sota el lema "
Si Reciclem bé, Si Separem bé, tothom guanyem. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal recuperar el màxim de residus possible per a un tractament més eficient i sostenible.
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Fruit del compromís que tenim com Ajuntament, per recuperar el màxim possible els residus que genera la població, aquesta vegada i gràcies a una subvenció rebuda, hem pogut contractar un educador ambiental. Una de les tasques que realitzarà serà la de conscienciar a la ciutadania, per tal de que reciclin i que reciclin bé. Aquesta campanya que acabem d’iniciar la farem arribar a tots els habitatges de l’Aldea, perquè d’una manera directa puguin rebre una explicació del nostre tècnic, perquè no ens cansarem de repetir que si reciclem bé, tothom guanyem !”.
 
En aquesta primera fase, l’educador ambiental visitarà les Ravals i els habitatges disseminats més propers al nucli urbà, abans de continuar amb la resta d'habitatges del municipi. Aquesta aproximació directa permetrà una interacció personalitzada amb els residents, facilitant la comprensió i aplicació de les pràctiques de recollida selectiva de residus.
 
El cost previst del tractament dels residus per al 2024 ascendeix a 400.000 euros i és fonamental la participació activa de la comunitat per aconseguir una gestió de residus eficaç i responsable, la qual cosa suposarà un estalvi significatiu per a les arques municipals.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.