Arranjament del Camí de l’Ermita

dimecres, 24 d’abril del 2024


L’Ajuntament de l’Aldea continua compromès amb el manteniment i millora de la xarxa de camins municipals, demostrant el seu compromís amb la població i l’entorn. Com a part d’aquest compromís, s’ha dut a terme una important tasca de millores d’arranjament al Camí de l’Ermita, una via clau que connecta diverses àrees del municipi i ofereix accés directe a l’Ermita de l’Aldea.
 
Amb un total de 2 km de camí, aquesta intervenció s’ha realitzat recentment a la població, el regidor d’Acció Urbana i Rural, Pepe Caballé, ha destacat la importància d’aquesta acció per millorar la mobilitat i seguretat dels aldeans i aldeanes i visitants. Caballé ha assenyalat que; “una de les últimes accions que hem dut a terme aquests dies ha estat a un dels camins principals que dona accés directe a l’Ermita. El camí de l’Ermita comprèn des de la urbanització HostaSol, passant pel barranc dels Pixadors, el Raval de Sant Josep i 4 camins fins a l’Ermita. S’han reparat els trams laterals i els trams més deteriorats. Aquesta era una prioritat que teníem aquest 2024 amb aquest camí i esperem poder continuar arranjant-ne més al municipi”.

La intervenció al Camí de l’Ermita ha inclòs l’anivellament i compactació del terreny amb material reciclat, a més de la pavimentació amb doble tractament superficial de reg asfàltic. Això ha implicat l’aplicació de 3 kg/m² d’emulsió ECR2 i dues capes d’ull de perdiu a les zones més deteriorades, garantint així una millora significativa de la qualitat de la via.

Aquesta actuació s’emmarca dins del pla de manteniment i millora dels camins municipals de l’Ajuntament de l’Aldea, que té com a objectiu principal millorar la infraestructura viària per al benefici de tots els ciutadans.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.