L’Ajuntament de l’Aldea consolida l’Aula Natura amb les escoles aldeanes

dilluns, 29 d’abril del 2024

 

L’Ajuntament de l’Aldea ha consolidat el compromís amb la natura i l’educació ambiental a través de l’Aula Natura i per segon any consecutiu, una iniciativa conjunta de les regidories d’Acció Urbana i Rural i Acció Cultural i Educativa. Situat al Talús de Carvallo, l’Aula Natura continua essent el punt neuràlgic per al foment dels valors ambientals i el coneixement de les espècies autòctones.
 
En una jornada plena d’activitats, els alumnes de l’Escola Bressol del Delta, de l’Escola 21 d’abril i de l’Escola Maria Garcia Cabanes han participat activament en diverses iniciatives centrades en la preservació de la natura i el respecte pel medi ambient. Entre les activitats destacades, els alumnes han plantat una gran varietat de plantes aromàtiques autòctones, creant també, una representació de la bandera de l’Aldea. A més, han realitzat un treball manual de reciclatge, amb la qual han creat petits jardins dins de tubs de paper, que podran seguir l’evolució a les seues aules i posteriorment replantar als seus horts escolars.

Annabel Blanch regidoria d’Acció Cultural i Educativa: “L’Aula Natura, és una activitat que s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn que aquest curs hem estrenat a L’Aldea. Aquesta és una activitat que recull tots els valors del PEE, com és fomentar la convivència dels alumnes dels diferents centres educatius, donar oportunitats a tots els alumnes de fer activitats diferents i integradores i tenir cura del seu entorn. Valorem molt positivament la participació dels alumnes en aquestes activitats, ja que no només els permet gaudir d’una jornada a l’aire lliure, sinó que també els impulsa a treballar valors fonamentals com la convivència, la cura del medi ambient i el reciclatge. Aprofitant també la celebració de la setmana de Sant Jordi, els participants han gaudit d’activitats a la biblioteca municipal, reforçant així els lligams entre cultura, educació i respecte pel medi ambient”.

L’Ajuntament de l’Aldea és una institució compromesa amb la preservació del medi ambient i l’educació ambiental, promovent iniciatives que fomenten el respecte i la conscienciació sobre la importància de la natura en el desenvolupament del poble de l’Aldea.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.