L'Ajuntament de l'Aldea no estalviarà esforços per potenciar més la campanya: Si reciclem bé, si separem bé, tots guanyem

dimecres, 3 d’abril del 2024


L'Ajuntament de l'Aldea ha iniciat una nova campanya per fomentar la recollida selectiva de residus sota el lema "Si reciclem bé, si separem bé, tots guanyem. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal recuperar el màxim de residus possible per a un tractament més eficient i sostenible.
 
Xavier Royo Alcalde de l'Aldea: "Hem posat en marxa aquest important projecte per millorar la gestió de residus. El compromís del nostre Ajuntament amb el medi ambient és ferm i aquesta subvenció rebuda ens permet fer un pas endavant en la direcció correcta. La contractació d'un educador ambiental és una mesura clau en el nostre esforç per conscienciar als aldeans i aldeanes, sobre la importància del reciclatge adequat. Aquesta campanya, que comencem als Ravals, s'estendrà a totes les llars de la nostra localitat. Estarem presents amb l'educador ambiental a les àrees dels contenidors per proporcionar als nostres veïns una guia pràctica sobre com reciclar correctament. Volem assegurar-nos que tothom comprengui la importància de separar els residus de manera adequada per contribuir a la protecció del nostre entorn”.
 
Royo remarcava que: "No estalviarem esforços a repetir una vegada i una altra que, si reciclem bé, si separem bé, tots guanyem. Estic segur que, amb la col·laboració de tots i totes, aconseguirem assolir els nostres objectius ambientals i construirem un futur més sostenible per a les generacions futures”.
 
L'Ajuntament també implementarà una iniciativa a través del lloc web laldea.cat, que consistirà en una activitat de participació ciutadana que oferirà un joc didàctic interactiu. Aquest joc estarà disponible en els pròxims dies amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la importància del reciclatge.
 
En aquesta primera fase de la campanya de conscienciació, l'educador ambiental visitarà els Ravals i els habitatges disseminats més propers al nucli urbà, abans de continuar amb la resta d'habitatges del municipi.
 
Aquesta aproximació directa, tant a les cases com a les mateixes illes de contenidors, permetrà una interacció personalitzada amb els residents, facilitant la comprensió i aplicació de les pràctiques de recollida selectiva de residus.
 
El cost previst del tractament dels residus per al 2024 ascendeix a 400.000 € i és fonamental la participació activa de la comunitat per aconseguir una gestió de residus eficaç i responsable, la qual cosa suposarà un estalvi significatiu per a les arques municipals.
 
 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.