L'Ajuntament de l'Aldea presenta el Joc del Reciclatge per conscienciar els més petits sobre la importància de la gestió de les deixalles

dimarts, 23 d’abril del 2024


Ja es troba operativa una innovadora iniciativa destinada a educar els joves sobre la importància del reciclatge i la correcta gestió de les deixalles. Es tracta del "Joc del Reciclatge", una eina educativa en format lúdic que cerca conscienciar als més petits de la importància de preservar el medi ambient.
Aquest joc ofereix una manera divertida i interactiva d'aprendre sobre el reciclatge i les bones pràctiques mediambientals. Mitjançant activitats didàctiques i entretingudes, els participants tindran l'oportunitat d'aprendre sobre la separació de residus, el reciclatge i la reutilització de materials, tot mentre es diverteixen.
El Joc del Reciclatge està disponible per a tothom a través del lloc web de l'Ajuntament de l'Aldea, des d’aquest enllaç:

L’Ajuntament ha emplaçat als centres educatius del municipi a fer-ne us com a eina pedagògica, amb aquestes noves eines educatives, l'Ajuntament de l'Aldea reafirma el seu compromís amb la conscienciació mediambiental i la promoció de pràctiques sostenibles.
 
#Alcaldia #AccióCulturaliEducativa #lAldea #orgulldepoble
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.