Arriba la Ruta de Tapes de Primavera una experiència Gastronòmica a l’Aldea

dilluns, 13 de maig del 2024


La primavera ens obsequia amb una explosió de colors i sabors, i res no ho celebra millor que la Ruta de Tapes de Primavera que arriba els dies 17, 18, 24 i 25 de maig. La #RDT comptarà amb la participació de sis restaurants emblemàtics de la nostra població en aquest esdeveniment culinari:
Pòdium, La Llar, Societat, Les Xiques, Pescador i La Vaqueria.
 
Durant dos caps de setmana, els comensals tindran l’oportunitat de gaudir plenament d’una experiència gastronòmica única, explorant les creacions culinàries úniques preparades per aquesta selecció exclusiva de restaurants aldeans. Des de les 19:00 fins a les 21:00 h, els amants de la bona taula podran degustar les 6 tapes a un preu irresistible de 4 €, que inclouen una beguda a escollir entre refresc, canya o copa de vi.
 
Irene Negre regidoria de Ciutadania: “Agraïm plenament la implicació dels 6 restauradors aldeans, a través d’aquesta iniciativa, els quals ens oferiran una experiència gastronòmica única. El talent i la creativitat dels sis restaurants participants ens asseguren que aquesta Ruta de Tapes de Primavera serà una experiència inoblidable per a tots els qui s’hi acosten. Convidem a tothom a unir-se a nosaltres en aquesta festa de sabors i textures que celebren la riquesa culinària de la nostra terra.”
 
La regidoria de Ciutadania per complementar la #RDT realitzarà un sorteig de dos sopars per a dues persones, amb un valor total de 50 €, que se celebrarà en qualsevol dels restaurants participants. Per optar a aquest premi exclusiu, els participants han de recollir segells en tres establiments diferents i dipositar la butlleta corresponent a l’urna de l’Ajuntament de l’Aldea abans del divendres 31 de maig de 2024.
 
No deixeu passar l’oportunitat de descobrir els secrets culinaris de l’Aldea en aquesta Ruta de Tapes de Primavera. Marqueu les dates i prepareu-vos per a una experiència gastronòmica que us transportarà a un món de delícies primaverals.

  

Cartell
Llibret Ruta de Tapes

 


 

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.