Camarles i l’Aldea seus de la Woman’s Champions Cup 2024

dimarts, 4 de juny del 2024

 

Camarles i enguany com a novetat l'Aldea es preparen per acollir la tercera edició del torneig de fútbol-7 femení WOMAN'S CHAMPIONS CUP. Les dates del 8, 9, 15, 16 de juny es presentaran més de 60 equips, i més de 150 partits entre els 4 dies i les 2 seus.
Diferents clubs i equips de diferents llocs de Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó que estaran repartits en 6 categories;
- CADET-JUVENIL (8 juny) (només Camarles)
- PREWOMAN'S PIZZERÍA RESTAURANTE FATA MORGANA (aleví-infantil iniciació) 9 de juny a L'ALDEA
- PREWOMAN'S INSTALACIONS GILABERT MIRÓ (aleví-infantil iniciació) 9 de juny a (Camarles) Excepte entrega de medalles i la final a l’Aldea.
- Les categories Aleví y Benjamí es disputaran el 15 de juny a Camarles.
- La categoria Infantil es disputarà el 16 de juny. La final i entrega de medalles es farà a Camarles però es disputaran partits a les dos seus (l'Aldea i Camarles).
LA DEFENSA DEL TÍTOL
L’edició anterior de la Woman's Champions Cup va tenir tres categories. La categoria PREWOMAN'S que el Martinenc es va proclamar campió, en aleví el títol va ser per Aem Lleida i la Fontsanta Fatjo en infantil. Tres conjunts que buscaran la revalida.


 
FINALS EN DIRECTE PER YOUTUBE
La final en categoria aleví (17:30h - 15 de juny) i la categoria Infantil (18:30h - 16 de juny) tornaran a ser televisades en directe pel canal del YouTube del torneig tal i com ja es va fer en l’edició anterior.
 
Novetats 2024
  • Tres categories noves, benjamí, cadet-juvenil i dos categories Prewoman's en lloc d'una.
  • La seu del camp municipal de la Unió i augmentar de 39 a mes de 60 equips.

Un creixement on el seu director Fran Carratala es mostra molt satisfet: “La veritat es que vam començar fa tres anys aquesta aventura en 2 categories i 23 equips, l’any passat 39 i ara ens plantem en més de 60 equips i 2 seus. És una satisfacció molt gran, una recompensa al gran treball de les edicions anteriors. Sobretot agrair als clubs organitzadors CF CAMARLES i la UE ALDEANA. #També al FUTBOL FORMATIU TE com a col·laborador i també a les institucions, sobretot a l’ajuntament de Camarles i l'Aldea, als equips participants, sponsors, voluntaris, famílies implicades i tots aquells factors que fan viable el torneig i que any rere any ens ha permès créixer”.

-imatges de la passada edició

#AccióEsportiva #lAldea #orgulldepoble
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.