La Guàrdia Municipal de l'Aldea enxampa 2 robatoris in fraganti

dilluns, 8 de juliol del 2024


Aquesta setmana passada, la Guàrdia Municipal de l’Aldea ha demostrat la seua eficàcia una vegada més en la lluita contra la delinqüència, interceptant dos robatoris en el mateix moment en què es produïen.

El primer dels robatoris es va dur a terme a l'embarcador de la població, on els lladres estaven robant el cablejat de l'enllumenat públic. Aquesta acció no només afectava la seguretat, sinó que també generava un important perjudici econòmic per al municipi. Gràcies a la ràpida intervenció dels agents municipals, es va poder frustrar el robatori i es van identificar i imputar  als autors per un delicte de furt i danys.


El segon incident es va produir dins de la mateixa població, en un hort on els lladres estaven robant síndries. Els agents de la Guàrdia Municipal van actuar amb celeritat, evitant així que  s'emportessin la collita d'un veí. Amb aquestes actuacions, la Guàrdia Municipal de l'Aldea reafirma el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels ciutadans, demostrant una vegada més la importància de la seua tasca en la protecció de la comunitat.

L’Alcalde de l'Aldea Xavier Royo ha volgut agrair públicament la labor dels agents i ha recordat als ciutadans: “ la importància de col·laborar amb les autoritats, informant de qualsevol activitat sospitosa per tal de mantenir la seguretat de la població”.

 

#Seguretat #lAldea

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.