dimecres, 28 d’octubre de 2020

Convocatòria subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa

 


Us informem que en data  27/10/20, ha sortit publicada, al DOGC núm. 8256, la RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 (us l’enviem adjunta).

 

Les bases es van publicar, el 22 d’octubre de 2020, al DOGC núm. 8252, RESOLUCIÓ per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 (us l’enviem adjunta)

 

Poden sol·licitar aquest ajut els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració (bars, restaurants i cafeteries, inclosos aquells que presten la seva activitat dins d’un establiment col·lectiu com poden ser centres comercials o mercats municipals) o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s’adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

Cal presentar el model normalitzat de sol·licitud que us podreu descarregar a l’enllaç directe que trobareu a la pàgina d’inici de la web del CCAM, un cop s'hagi obert el tràmit, o bé a la pàgina http://canalempresa.gencat.cat,  juntament amb:

 

•             Declaració responsable (us l’enviem adjunta)

•             Fotografia de la façana de l’establiment

•             Fotografia de l’interior de l’establiment

 

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent comença a les 9:00 hores de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i fins un termini de 15 dies o fins l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2020.

 

Cal que tingueu en compte que tan sols es contempla la presentació de sol·licituds de forma telemàtica, podeu consultar la informació sobre quins certificats digitals s’accepten al següent enllaç:

 

https://web.gencat.cat/ca/tramits/com-tramitar-en-linia/preguntes-mes-frequents/certificats-digitals/

 

Per més informació podeu prémer aquí

dimarts, 27 d’octubre de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

 


Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre    

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 27 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 117 casos nous 

🦠  L’Aldea: 0

#coronavirus #lAldea #COVID19

Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de l’Aldea per posar en servei el transport social


L’ens local rep una aportació de 3.000 euros de la Fundació “la Caixa” canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.


La col·laboració permetrà posar en marxa el servei de transport social destinat a persones amb problemes de mobilitat reduïda.  


Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank, ha destacat que aquesta col·laboració entronca amb l’objectiu de l’Acció Social de CaixaBank de millorar la inclusió social de les persones . 


L’Aldea, 27 d’octubre de 2020


La Fundació “la Caixa” ha mostrat el seu suport, a través de CaixaBank, a l’Ajuntament de l’Aldea perquè pugui millorar l’assistència a les persones amb mobilitat reduïda gràcies al programa de transport social. 


El consistori ha rebut una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 3000 euros, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.


Gràcies a la col·laboració, l’Ajuntament de l’Aldea podrà millorar el transport social destinat a les persones de mobilitat reduïda perquè puguin desplaçar-se a serveis essencials com el Cap, els Serveis Socials o l’Ajuntament. 


La Regidoria de Foment a les Persones del consistori va detectar aquesta necessitat donades les particularitats de la localitat. L’Aldea té una estructura lineal, no té servei de transport públic i el nucli urbà està format per dos barris principals separats entre ells, diferents Ravals  separades del centre i un gran nombre d’habitatges disseminats. L’alcalde de l’Aldea Xavier Royo ha valorat molt positivament l’acord i ha recordat que “permetrà millorar la mobilitat al poble, sobretot a persones grans, sense vehicle propi o que tenen algun tipus de limitació”.


La col·laboració es va fer efectiva en una signatura a les instal·lacions de l’Ajuntament, on l’equip de govern va rebre representants de CaixaBank. 

Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank,  ha destacat que aquesta col·laboració entronca amb l’objectiu de l’Acció Social de CaixaBank  de millorar la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb alguna limitació de mobilitat.


L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per a tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa” en favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionades amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per a donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.


dilluns, 26 d’octubre de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

 


Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre     

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 26 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 258 casos nous 

🦠 Cap L’Aldea-Camarles-l’Ampolla: 16


❇️ Les dades proporcionades pel Departament de Salut fan referència al propi centre d'atenció primària de l’Aldea-Camarles-l’Ampolla,  i molt probablement a partir d’ara donat el nombre de positius, el Departament no ho facilitarà per municipis, tot i que la informació apareixerà a la web del Departament d’indicadors de contagis a mesura que les vagin actualitzant


#coronavirus #lAldea #COVID19

🔴 🏥 Horaris de Misses Tots Sants


•Dissabte dia 31 d’octubre a les 17.30 h missa vespertina a la Parròquia de Sant Josep.

•Diumenge 1 de novembre a les 16.30 h , Rosari a l’Ermita i 17.00 h Missa pels difunts del poble a l’Ermita. 

•Dilluns dia 2 de novembre missa d’ànimes a les 18.00 h a la Parròquia de Sant Ramon.

#Ciutadania #lAldea #TotsSants

Crema de restes vegetals


Des de la regidoria d’Acció Urbana i Rural de l’ajuntament de l’Aldea us informem que el departament d'agricultura de la Generalitat disposa  del servei telemàtic  per poder tramitar-se les comunicacions de crema de restes vegetals. Trobareu tota la informació i els terminis des d’aquest enllaç:

  https://bit.ly/31H9tmo  

#AccióUrbanaiRural #lAldea

🔴 Actualització Confinament nocturn


Actualització Confinament nocturn

#coronavirus #COVID19 #salut #seguretat #confinamentnocturn #lAldea
Recomanacions de prevenció de la COVID-19 en la festivitat de Tots Sants


Cal recordar que l’etapa de represa, definida per la Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, no permet les activitats que comportin aglomeracions. A aquests efectes, es considera aglomeració la concentració de persones o grups de persones en espais públics quan no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat o el seu equivalent en espai de seguretat.

En el conjunt de les activitats associades a la celebració de Tots Sants es produeixen situacions amb aglomeracions de persones que no permeten garantir les distàncies interpersonals entre persones no convivents ni les adequades mesures higièniques, de manera que es genera un alt risc de contagis. Així, es fa necessari establi unes pautes de seguretat per tal d’encarar aquesta festivitat d’una forma segura i no afavorir la transmissió de la COVID-19.

 

Recomanacions en els cementiris

 

·        És obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut . Els infants menors de 6 anys també n’estan exempts. Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans.

·        Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho , es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.

·        No es pot menjar ni beure als cementiris.

·        Es recomana als usuaris limitar el temps d’estada al cementiri i també limitar l’ús de bancs i seients que hi pugui haver.

·        En el cas d’utilitzar les escales mòbils per accedir als nínxols, les persones que els facin servir s’hauran de posar gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.

 

HORARI CEMENTIRI

HORARI D'ESTIU (fins Tots Sants)

De 8h. a 21h.

HORARI D'HIVERN

DE 9h. a 18:30h.

🔴 RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.


Des de l'inici de l'etapa de la represa a Catalunya en el marc de l'emergència sanitària vigent provocada per la COVID-19, les autoritats competents han adoptat diverses mesures, preventives i de control, per protegir la salut i la seguretat de la ciutadania, i contenir la propagació de la malaltia, en funció de la situació epidemiològica i assistencial de cada moment i, també, de cada territori, d'acord amb els principis de necessitat i de proporcionalitat.

Així, i mitjançant la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, s'adoptaren noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya; entre altres, la recomanació de limitar els desplaçaments fora del domicili en la mesura del possible.
En data d'avui ha entrat en vigor el Reial decret 926/2020, de 25 d'octubre, pel qual es declara l'estat d'alarma per contenir la propagació d'infeccions causades pel SARS-CoV-2.
En l'àmbit de cada comunitat autònoma, l'autoritat competent delegada és la persona que ostenti la
presidència de la comunitat autònoma en els termes establerts en el Reial decret, la qual està habilitada per dictar, per delegació del Govern, les ordres, resolucions i disposicions per a l'aplicació de les previsions
establertes als articles 5 i 11, sense la prèvia tramitació de procediment administratiu i sense que siguin
d'aplicació les previsions del segon paràgraf de l'article 8.6 i de l'article 10.8 de la Llei reguladora de la
jurisdicció contenciosa administrativa.
En l'article 5 del Reial decret s'estableixen mesures per a la restricció de la mobilitat nocturna, com a mesura proporcionada amb un potencial impacte positiu en el control de la transmissió de la COVID-19 en tant ha d'evitar situacions de contacte de risc que els informes epidemiològics evidencien que, majoritàriament, es produeixen en horari nocturn i que afecten negativament l'eficàcia de la resta de mesures implementades per assolir l'objectiu de control de la pandèmia.
D'acord amb l'informe del director de l'Agència de Salut Pública de Catalunya de 25 d'octubre de 2010, que
evidencia la greu situació epidemiològica a Catalunya i el seu impacte en la capacitat del sistema sanitari, i en execució del Decret 127/2020, de 25 d'octubre, per a l'adopció de les mesures necessàries en el territori de Catalunya durant la declaració de l'estat d'alarma davant la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19, la present Resolució estableix restriccions a la mobilitat nocturna de les persones, entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, amb la finalitat d'evitar activitats nocturnes d'alt risc, llevat d'aquells desplaçaments o activitats considerats de caràcter essencial. En aquest sentit, l'annex 3 del Decret llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d'octubre, de salut pública, i d'adopció de mesures urgents per fer front al risc de brots de la COVID-19, preveu que les resolucions que s'adoptin per controlar la pandèmia poden comprendre, entre altres previsions, la limitació de desplaçaments, tret d'aquells considerats essencials, sempre que es realitzin de manera individual o amb la unitat de convivència i amb totes les mesures de precaució higièniques i de distanciament. El mateix annex 3 determina quins desplaçaments es poden considerar essencials, la majoria dels quals s'han de realitzar fora de l'horari de 22.00 hores a 06.00 hores a què fa referència la limitació establerta en la present Resolució, tret de determinats supòsits que s'hi especifiquen.
Per tot l'exposat, d'acord amb les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d'actuació PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, en el marc de la legislació sanitària i de salut pública i de protecció civil, i en ús de l'habilitació que ens confereix el Decret 127/2020, de 25 d'octubre, per a l'adopció de les mesures necessàries en el territori de Catalunya durant la declaració de l'estat d'alarma davant la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19, dictat en execució del Reial decret 926/2020, de 25 d'octubre, pel qual es declara l'estat d'alarma per contenir la propagació d'infeccions causades pel SARS-CoV-2,Resolem:

-1 Mesures de restricció de la mobilitat nocturna per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de
COVID-19 al territori de Catalunya Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores.
S'exclouen d'aquesta prohibició els següents desplaçaments de caràcter essencial, que caldrà justificar
adequadament:
- Desplaçament per assistència sanitària d'urgència i per anar a la farmàcia per raons d'urgència, sempre que sigui a la més propera al domicili, així com per assistència veterinària urgent.
- Desplaçament de persones treballadores i els seus representants per anar o tornar del centre de treball en els casos en què el treball no es pugui realitzar en modalitat de treball a distància o teletreball, així com aquells desplaçaments en missió inherents al desenvolupament de les funcions pròpies del lloc de treball o de la seva activitat professional o empresarial.
S'inclouen, en tot cas, els desplaçaments de persones professionals o voluntàries degudament acreditades per a realitzar serveis essencials, sanitaris i socials.
- Retorn al domicili des de centres educatius i de les activitats culturals i espectacles públics que s'esmenten a l'apartat 2.
- Cura de persones grans, menors d'edat, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables per motius inajornables.
S'inclouen els desplaçaments per necessitats de persones amb trastorns de la conducta, discapacitat o malaltia que requereixin activitat a l'exterior per al seu benestar emocional o de salut, quan estigui degudament justificat per professionals sanitaris o socials amb el corresponent certificat.
- Actuacions urgents davant d'òrgans judicials.
- Retorn al lloc de residència habitual després d'haver realitzat les activitats permeses relacionades
anteriorment.
- Cura de mascotes i animals de companyia durant el temps imprescindible i sempre de manera individual en la franja horària compresa entre les 04.00 i les 06.00 hores.
- Causa de força major o altra situació de necessitat justificada.
Igualment, durant l'horari de restricció de la mobilitat és permesa la circulació de vehicles per als
desplaçaments permesos. La circulació de vehicles per carreteres i vies que transcorrin o travessin l'àmbit territorial de Catalunya està permesa sempre que tingui origen i destí fora de Catalunya. Així mateix, està sempre permesa la circulació quan es tracti de transport de mercaderies.
-2 Horaris de tancament
L'horari d'obertura al públic de les activitats de serveis i de comerç minorista i de restauració, i de les activitats culturals, d'espectacles públics, recreatives i esportives autoritzades d'acord amb la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, modificada per la Resolució SLT/2568/ 2020, de 19 d'octubre, o, si escau, resolució que la substitueixi, és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar les 21.00 hores o les 22.00 hores en cas d'activitats culturals i espectacles públics i de l'activitat de prestació de serveis de restauració a domicili, tret de les activitats de caràcter essencial establertes a l'annex 2 del Decret llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d'octubre, de salut pública.
-3 Aplicabilitat
Les mesures contingudes en aquesta Resolució són aplicables a totes les persones que es trobin i circulin a Catalunya, així com a les persones titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial o establiment d'ús públic o obert al públic ubicat en aquest àmbit territorial.
Aquestes mesures, mentre sigui aplicable aquesta Resolució o, si escau, la resolució que n'estableixi la
pròrroga, deixen sense efecte en allò que fa referència a l'horari de tancament de les activitats, els apartats 5, 8 i 10 de la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya,
modificada per la Resolució SLT/2568/ 2020, de 19 d'octubre.
-4 Inspecció i règim sancionador
Correspon als ajuntaments i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en l'àmbit de les seves
competències, les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes en aquesta Resolució. L'incompliment de les mesures recollides en aquesta Resolució és objecte de règim sancionador d'acord amb el Decret llei 30/2020, de 4 d'agost, pel qual s'estableix el règim sancionador específic per l'incompliment de les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.
-5 Informes periòdics i durada
S'han d'emetre informes periòdics dels efectes de la mesura adoptada en la present Resolució. S'estableix la durada de la mesura en un termini de 15 dies.
-6 Efectes
Aquesta Resolució produeix efectes a partir de la seva publicació al DOGC.´

DOGC

diumenge, 25 d’octubre de 2020

🔴 Certificat autoresponsable de desplaçament per la crisi sanitària per la COVID-19


Des de les regidories de Seguretat i Salut de l’ajuntament de l’Aldea  us adjuntem l’enllaç de descàrrega  del  Certificat autoresponsable de desplaçament per la crisi sanitària per la COVID-19 .

✅ 👉 https://certificatdes.confinapp.cat/#/


Recordar-vos també que des del web de l’Ajuntament teniu la pàgina habilitada #infocoronavirus  l’Aldea:  

✅ 👉 https://laldea.cat/ajuntament/coronavirus-laldea  ,amb tota la informació actualitzada.

#Seguretat #Salut #lAldea #COVID19 #coronavirus

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

 


Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre    

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 25 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 45 casos nous 

🦠  L’Aldea: 0

#coronavirus #lAldea #COVID19

🔴 Confinament nocturn -Aplicació a partir d'aquesta mateixa nit 25102020

 


🔴  Confinament nocturn 

✅ Aplicació  a partir d'aquesta mateixa nit 25102020

dissabte, 24 d’octubre de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

 


Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre    

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 24 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 259 casos nous 

🦠  L’Aldea: 4

#coronavirus #lAldea #COVID19

divendres, 23 d’octubre de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

 


Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre    

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 23 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 126 casos nous 

🦠  L’Aldea: 0

#coronavirus #lAldea #COVID19

Recomanacions de prevenció davant la COVID-19 en la festivitat de Tots Sants

 


Durant la festivitat de Tots Sants té lloc la celebració de la tradicional Castanyada a la tarda i la nit del 31 d’octubre, amb sopars familiars i revetlles. A aquesta celebració, els darrers anys s’hi han sumat algunes activitats importades de la celebració del Halloween, amb festes de disfresses i nens que van casa per casa demanant llaminadures (“truc o tracte”).

L’endemà, dia 1 de novembre, es produeix una assistència massiva als cementiris per retre el tradicional record als difunts. Aquest increment de visites als cementiris es produeix també uns dies abans i després d’aquesta festivitat.
Cal recordar que l’etapa de represa, definida per la Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, no permet les activitats que comportin aglomeracions. A aquests efectes, es considera aglomeració la concentració de persones o grups de persones en espais públics quan no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat o el seu equivalent en espai de seguretat.
D’altra banda, la Resolució SLT/2546/2020 estableix la recomanació de limitar els desplaçaments fora del domicili en la mesura del possible, prohibeix les trobades i reunions de més de sis persones així com el consum d’aliments i begudes en espais públics, suspèn la restauració excepte per a entrega a domicili o per a recollida en l’establiment amb cita prèvia, i suspèn l’obertura al públic de parcs i fires d’atraccions, incloent-hi tot tipus d’estructures no permanents desmuntables i també l’obertura d’establiments d’activitats lúdiques infantils privades en espais tancats.
En el conjunt de les activitats associades a la celebració de Tots Sants es produeixen situacions amb aglomeracions de persones que no permeten garantir les distàncies interpersonals entre persones no convivents i, també, activitats que dificulten el compliment de les adequades mesures higièniques, de manera que es genera un alt risc de contagis. Així, es fa necessari recordar les obligacions i recomanacions en relació amb les mesures de prevenció per tal d’encarar aquesta festivitat d’una forma segura i no afavorir la transmissió de la COVID-19.


#seguretat #salut #lAldea #coronavirus #COVID19

🔴 La Guàrdia Municipal de l’Aldea enxampa in fraganti als autors d’un nou robatori de garrofes


 Dimecres a la tarda la Guàrdia Municipal de l’Aldea amb la col·laboració ciutadana va agafar in fraganti a dos persones robant garrofes a una finca propietat de veïns de l’Aldea. Els autors van ser identificats i traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa. La quantitat de garrofes recuperades ascendeix a 300 kg, les quals ja han estat entregades als propietaris.
Amb aquest nou robatori , els agents de la Guàrdia Municipal de l’Aldea ja han frustrat 3 robatoris de garrofes a la nostra població, amb un total de 750 kg interceptats i retornats als seus respectius propietaris.

[Hemeroteca] L'Aldea comença les obres d'urbanització del passeig de la Via (l'Ebre) 23102020

[Hemeroteca] S'han iniciat les obres d'urbanització del passeig de la via del municipi (Més Ebre) 23102020

🔴 Per #TotsSants no abaixem la guàrdia

 


Per #TotsSants no abaixem la guàrdia

#Seguretat #lAldea #Salut #coronavirus #COVID19 @salutcat @icsebre @emergenciescat


Ajuts Leader 2020


 Programa d’ajuts per fomentar el desenvolupament de les zones rurals. #AccióUrbanaiRural


Tota la info aquí:

https://www.laldea.cat/sites/default/files/uploads/pindola_ajuts_leader_20201711.pdf

dijous, 22 d’octubre de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

 


 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre    

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 22 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 51 casos nous 

🦠  L’Aldea: 3

#coronavirus #lAldea #COVID19

[Hemeroteca ] L'Aldea arrenca les obres del Passeig de la Via (Diari de Tarragona) 22102020

dimecres, 21 d’octubre de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre


Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre    

Bona nit us informem dels contagis de la COVID-19 a 21 d'octubre de 2020 a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 44 casos nous 

🦠  L’Aldea: 2

#coronavirus #lAldea #COVID19

Si tens l'app de l'Aldea descarregada això t'interessa !✅ Si tens 1 minut
✅ Si tens un smartphone
✅ Si tens l'app de l'Aldea descarregada això t'interessa !
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.