dissabte, 28 de març de 2020

🔴 IMPORTANT Canvis Atenció Primària

🔴 IMPORTANT
Canvis Atenció Primària
https://bit.ly/2xvgR8i

🔴Falsos rumors entorn de la Covid-19

🔴 INTERESSANT:  hem creat un apartat web sobre rumors relacionats amb COVID19. Recollim els rumors (whatsapp, vídeos,...) que sabem que circulen. Així qualsevol pot contrastar-ho :

Departament d'Interior (https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/falsos-rumors-entorn-de-la-covid-19/)
Falsos rumors entorn de la Covid-19
divendres, 27 de març de 2020

🔴 Diumenge Balcotrònik

 L’Ajuntament us proposa que aquest diumenge fem un
🔈  balcotrònik  🔈 entre les 12 i les 13h , nosaltres posem la música, tu poses la festa! . Perquè no tot han de ser penes, fem d’aquest confinament una festa diumenge!. Sempre respectant les normes de prevenció, no baixar al carrer ni utilitzar zones comuns d’edificis (terrats, baixos, jardins…).

✅ Feu fotos i vídeos del moment a les xarxes , acompanyant-les amb l’etiqueta  #impulsemlaldea  per a fer més comunitat .

✅ Com la gent dels masos i disseminats té tot el dret del món d'escoltar el #Balcotrònik d'aquest diumenge , per tots els que no puguin escoltar els altaveus del poble , poseu la Ràdio, Antena Aldaia 107.0 FM, si no tens ràdio a mà des del web www.antenaaldaia.com també podràs sentir el #balcotrònik .Així que demà diumenge a les 12.00 h en punt tots al balcó , la música la posem nosaltres i vosaltres la festa, el balcó i les fotos !! .

🔴FAQs certificat autoresponsable estat alarma (actualització )21032026 15h

🔴FAQs certificat autoresponsable estat alarma
(actualització )21032026 15h
Document pdf
https://bit.ly/2Jhyefk

🔴 Qüestionari restriccions COVID19 (Actualització 26032020 15h )

🔴Qüestionari restriccions COVID19
(Actualització 26032020 15h )
👉 https://bit.ly/39lCl4W 👈

🔴 Missatge de l'Alcalde Xavier Royo al poble de l'Aldea 27032020


dijous, 26 de març de 2020

🔴 Suport i adhesió de l'Ajuntament de L'Aldea al “Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus"

L’Alcalde-President Xavier Royo Fanch, ha signat un decret manifestant el suport i aprovant l’adhesió de l’Ajuntament de L’Aldea al “MANIFEST DELS ENS LOCALS DAVANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS”.
Podeu consultar el Decret de l'Alcaldia  aquí:
https://bit.ly/2JioSjO

🔴 Actualització fase emergència PROCICATLa situació excepcional provocada pel Covid-19 motiva mantenir el Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents activat en emergència-1.
El Govern ha presentat una resolució al govern espanyol sol·licitant ampliar el confinament intern de tota la ciutadania de la Conca d'Òdena, atès l'elevat Impacte del coronavirus en aquesta zona.
Des del següent enllaç es pot descarregar el certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitària per la COVID-19 en diferents formats, així com el document amb les respostes a les preguntes més freqüents sobre aquest certificat:
En aquest enllaç podeu trobar la relació de la normativa publicada al BOE en relació amb la crisi sanitària pel COVID-19:

🔴 Jove, queda't a casa 🙏


🔴Inscripcions online tancadesDes de la regidoria de Salut de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que les inscripcions online des del web: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/?hospital=60 , per la campanya de donació de sang , d’aquest dissabte 28 de març al pavelló d’Esports de l’Aldea,  ja estan  tancades, a causa d’haver-se  completat l’aforament màxim permès  amb les restriccions del #CoronaVirus . Agraïm profundament  tant des de l’Ajuntament com des del Bang de Sang i Teixits la solidaritat dels aldeans amb aquests moments tant complicat que ens fa viure el #COVID-19.

🔴 Qüestionari restriccions COVID19 (actualització) v20200325 20h

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PER LA COVID-19 A CATALUNYA
✅Versió 25/03/2020 20 h. Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau

https://bit.ly/3duZx3I
dimecres, 25 de març de 2020

🔴Informació Important


🔴 La Regió Sanitària Terres de l’Ebre reorganitza hospitals i atenció primària per atendre els pacients amb COVID19


La Regió Sanitària Terres de l’Ebre reorganitza hospitals i atenció primària per atendre els pacients amb COVID19

La reordenació de fluxos per especialitats entre els diferents dispositius hospitalaris s’aplicaran a partir del divendres 27 de març

L’Hospital Verge de la Cinta serà de referència per a pacients COVID19, la Clínica Terres de l’Ebre assumirà l’atenció materno-infantil de la regió i l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre concentrarà l’atenció de trauma que necessiti cirurgia

L’Hospital Comarcal d’Amposta i l’Hospital de la Santa Creu assumiran l’atenció a pacients COVID19 intermèdia

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre ha previst fer una reorganització dels fluxos assistencials hospitalaris a la regió per fer front a l’augment de casos de SARS-CoV-2 que s’esperen per als pròxims dies i per garantir l’atenció de la resta de la patologia urgent. Així ho defineix el pla de contingència elaborat per la regió amb consens de tots els proveïdors que configuren els hospitals i centres sociosanitaris del Sistema de Salut de Catalunya (SISCAT). En tot moment s’han seguit les recomanacions del Servei Català de la Salut respecte als perfils i a les reordenacions de fluxos tant per a pacients amb COVID com per a pacients no COVID. Per això en tots els dispositius s’han definit dos circuits per diferenciar usuaris amb sospita COVID dels que no en tenen

Així, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) es converteix en l’hospital de referència per als pacients crítics, semi-crítics i aguts d’alta i mitjana complexitat. Per això, incrementarà la seva capacitat de llits per atendre aquesta tipologia de pacients i s’hi traslladaran, entre altres, respiradors d’altres centres per tal de concentrar-ne l’assistència.

A més, l’HTVC continuarà amb la cirurgia de la Regió Terres de l’Ebre, tal i com es va anunciar en començar la detecció de positius al territori. Així mateix, l’HTVC mantindrà altres dispositius com els serveis per a pacients immunodeprimits i pacients d’altres especialitats no COVID.

La Clínica Terres de l’Ebre (CTE) assumirà tot el servei de ginecologia i obstetrícia de de l’HTVC i de pediatria a excepció de l’àrea d’influència de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (HCME).  A tal efecte s’habilitaran a la CTE sales de parts segons les previsions de la Regió Sanitària. També s’hi traslladaran el material i l’equip de professionals per assegurar l’atenció obstètrica i ginecològica. Així mateix, es definiran com en tots els dispositius dos circuits per tal de separar les persones amb sospita de COVID de les que no en tenen.

A la CTE també s’hi concentrarà tota l’atenció pediàtrica hospitalària de la regió, a excepció de la de l’HCME que seguirà atenent els xiquets i xiquetes de la seva àrea d’influència. A la CTE s’hi traslladarà la unitat neonatal per tal d’assegurar l’atenció al prematur. Els professionals pediatres de l’HTVC seran els responsables d’atendre aquestes necessitats a la CTE. Igualment s’atendran urgències recomanant que els casos de sospita COVID es dirigeixin a l’HTVC.

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre concentrarà tota la patologia traumàtica urgent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Els professionals de l’equip de traumatologia de l’HCME i els de l’HTVC seran els que assumiran aquest servei. L’HCME atendrà casos COVID de baixa complexitat.

L’HCME seguirà atenent tot tipus d’urgència i derivarà a l’HTVC els pacients que no compleixin criteris d’intermedi. Així mateix, continuarà realitzant l’atenció a l’embaràs, la pediatria, cirurgia i la resta d’especialitats de la seva àrea d’influència.

L’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) assumirà l’atenció intermèdia casos de COVID aguts i de baixa complexitat. L’HCA seguirà atenent tot tipus d’urgència i derivarà a l’HTVC els pacients que no compleixin criteris d’intermedi.

L’Hospital de la Santa Creu (HSC) assumirà l’atenció intermèdia per a casos COVID de qualsevol edat, tot i que prioritàriament gent gran fràgils.  També assumirà l’atenció intermèdia per a casos no relacionats amb COVID seguint els criteris de derivació i cartera del Pla director sociosanitari i tot pacient de residència que ho requereixi.

Es continuarà realitzant com és habitual el tractament d’hemodiàlisi amb mesures de precaució en aïllament dels casos positius i de sospita.

La Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre té el seu propi pla de contingència, ja ha concentrat i reordenat  la seva activitat, com vàrem informar la passada setmana i, col·laborarà amb atenció primària fent suport a residències de discapacitats i allò que sigui necessari i a hospitalització en cas de sospita o cas confirmat lleu. A més aplicarà aïllaments i proteccions i si es requereix trasllat per empitjorament contactarà amb 061 per buscar el recurs més adient.

El pla de contingència preveu, si és necessari habilitar dispositius com l’antiga residencia d’avis d’Amposta, places de residència que encara no estan ocupades com la Residència de Batea, VIMA de Sant Carles de la Ràpita i l’Onada de l’Ametlla de Mar. Aquestes places permetran augmentar la capacitat hospitalària de la regió sanitària. També es contempla si fos necessari utilitzar places hoteleres.

Reorganització en l’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre

Des de l’inici d’aquesta crisi s’han realitzat actuacions de reordenació dels dispositius de primària per poder garantir l’atenció urgent, l’atenció telefònica i l’atenció domiciliària concentrant l’activitat en alguns Centres d’Atenció Primària. També s’han reforçat els equips domiciliaris i intensificant l’atenció a residències i persones vulnerables. També s’ha realitzat el seguiment a persones amb aïllament domiciliari amb símptomes de COVID.

Així mateix, tots els punts d’atenció continuada han implantat un circuït de triatge per tal de diferenciar la patologia respiratòria de la resta.

Les mesures concretes que afecten el reordenament a primària també s’aplicarà a partir del divendres 27 de març.

A la Terra Alta l’activitat s’assumeix des del CAP Gandesa igual que el Punt d’Atenció Continuada.

A la Ribera d’Ebre l’atenció es concentrarà al CAP de Flix i al CAP de Móra la Nova. Al CAP de Móra la Nova l’atenció continuada durant els caps de setmana i festius es realitzarà les 24h. S’informa que el Punt d’Atenció Continuada situat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre deixa d’estar operatiu durant aquest període.

Al Baix Ebre, es manté l’activitat al CAP Temple, al CAP Baix Ebre, al CAP de l’Aldea, al CAP Deltebre i al CAP de l’Ametlla de Mar. Els Punts d’Atenció Continuada seran al CAP de l’Aldea, CAP Deltebre i CAP Temple. Deixa d’estar operatiu el Punt d’Atenció continuada de Xerta i el Punt d’Atenció continuada de l’Ametlla de Mar.

A la comarca del Montsià l’atenció es concentrarà al CAP d’Ulldecona, al CAP d’Amposta i al CAP de Sant Carles de la Ràpita. Els Punts d’Atenció Continuada seran al CAP de Sant Carles de la Ràpita, al CAP d’Ulldecona i al CAP d’Amposta. Destacar que aquest punt d’atenció continuada a Amposta s’ubicarà al CAP i no a l’Hospital Comarcal d’Amposta com fins ara.

L’atenció pediàtrica, per poder garantir espais diferenciats de l’atenció d’adults, es reubicarà. Així, la línia pediàtrica del CAP Baix Ebre es desplaça al CAP Roquetes. A la resta del territori es garantiran els circuïts separats d’atenció a la població pediàtrica.

Amb aquesta reordenació s’incrementaran els dispositius d’atenció domiciliaria a tot el territori.

Si fos necessari adoptar noves mesures des de la Regió Sanitària s’informarà de com es redefiniran dispositius i quan s’aplicarien les noves mesures.

Així mateix, des d’avui, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre amb el suport de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre ha habilitat el telèfon mòbil per a ciutadans:   630.450.606 d'atenció i suport psicològic en relació amb la crisi del coronavirus, a les víctimes del Covid-19, en horari de dilluns a divendres de 8.00 h a 20.00 h.

🔴 Com donar-se d’alta com a demandant d’ocupació

Com donar-se d’alta com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya, abans de tramitar la prestació al Servicio Público de Empleo

Renfe redueix l’oferta dels seus serveis comercials del 50% actual al 30%


Es desaconsella viatjar llevat de raons inajornables o d’extrema necessitat 

·  La demanda ha caigut més d’un 95%


·  La companyia només vendrà el 10% dels bitllets, al mantenir la distància de seguretat entre els viatgers

·  A Rodalies de Catalunya s’oferirà el 66% del servei els dies laborables

Madrid, 24 de març de 2020 (Renfe). Renfe va a adaptar l’oferta en tots els seus serveis comercials a la demanda actual i reduirà des d’avui les circulacions d’Ave i Llarga Distància del 50% actual al 30%. A més, només estaran disponibles un terç de les places dels trens en circulació, amb el que l’operadora només vendrà el 10% dels bitllets.

La demanda actual ha caigut un 95% sobre l’habitual i l’ocupació dels serveis comercials de Renfe ha descendit considerablement a tots els corredors, situant-se per sota del 10%. Renfe s’està posant en contacte amb els viatgers que es puguin veure afectats per aquesta mesura, reubicant-los en altres trens.

Nova programació a Rodalies de Catalunya
A partir de dimecres, Renfe adapta el servei ferroviari a les línies de Rodalies a la demanda existent i respectant un nivell d’ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. D’aquesta manera es respecte el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

Als darrers dies la demanda ha registrat un descens que rondava xifres d’entre el 90 -95%. La nova programació establerta queda de la següent manera:

Feiners de dilluns a divendres:
  • Oferta del 66% a totes les línies
Dissabtes i Festius:
  • Oferta d’un 50% del servei habitual de dissabtes.
A les línies R7, RG1 i RT1 no es prestarà servei. A la línia R7 la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d’estacions estan servides per l’R4. La RG1 comparteix recorregut amb trens de l’R11 i R1 i finalment els viatgers de la línia RT1 disposen de serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se entre Tarragona, Vilaseca i Reus

Els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d’informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya. Així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.

Aquestes mesures han estat adoptades en el marc de l’Estat d’Alarma decretat pel Consell de Ministres amb motiu de la epidèmia de coronavirus, que obliga a una situació excepcional de mobilitat i l’aplicació de mesures sanitàries. Renfe desaconsella viatjar només per raons inajornables o d’extrema necessitat.🔴 Vine a donar sang


‼️‼️ Donant de sang, aquests dies ets imprescindible!
 Dissabte 28 vine a donar sang a l'Aldea al Pavelló d'Esports (Av. Robert Graupera, s/n) 
📍, de 16 a 20 hores.

🕖 Cal reservar hora a donarsang.gencat.cat/aldea 🕘

Les donacions de sang són molt necessàries també ara, en calen 1.000 diàries per als tractaments dels pacients als hospitals.🏥 🙎🏻‍♀️🙎🏾‍♂️🙍‍♀️🤰🏼👩🏻‍🦱👨🏼👶🏻👧🏽

T'hi esperem!

Vine a donar i 🔄 comparteix el missatge‼️

Sortida cultural anul·lada

 
A la vista de l’evolució de l’alerta sanitària arran del COVID-19 la regidoria d’Acció Cultural anul·la la sortida cultural organitzada per al dia 16 de maig d’enguany. De moment, la cultura l’haurem de gaudir a través de xarxes, com tantes altres coses.

 📌#TotAniràBé #JoEmQuedoaCasa #AccióCultural #Coronavirus #lAldea
dimarts, 24 de març de 2020

Dona't a conèixer


Ets jove i aficionat a la música electrònica? Creus que pots tenir projecció com a DJ i fer-te un lloc dins d'aquest món? Des de les regidories de Festes i Joventut volem contribuir a fer que el talent local es doni a conèixer. Així que envia un correu a l'adreça jfranch@laldea.cat o a casaljovesaldea@gmail.com i fes-nos una breu descripció del teu perfil com a artista, tindràs l'oportunitat de demostrar les teves aptituds dins del marc de les Festes Majors 2020. No ho dubtes, t'estem esperant!


#Impulsemlaldea             #FEMLA20                   #talentlocal


🔴 Qüestionari restriccions COVID19 v20200324 15h.Versió 24/03/2020 15 h

Qüestionari restriccions COVID19 v20200324 15h.Versió 24/03/2020 15 h. Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau.

https://bit.ly/2UdGCmC

La regidoria d’Acció Comercial crea la xarxa del petit comerç
Des de l'Ajuntament de l’Aldea us comuniquem que hem creat la xarxa del petit comerç a domicili per a persones vulnerables per servir els productes de primera necessitat als veïns i veïnes.  Podeu trobar la xarxa del petit comerç al web : https://www.laldea.cat/ajuntament/repartiment-domicili-covid19 amb el llistat actualitzat dels comerços aldeans que realitzaran el repartiment a domicili.

Comunicar-vos també que si qualsevol empresa està interessada en afegir-se a la xarxa, només cal que ens  faci  arribar un correu electrònic a broyo@laldea.cat broyo@laldea.cat

Totes aquelles persones que es troben soles i no tenen a cap familiar que les pugui ajudar per anar a buscar aliments o altres necessitats importants  o  totes aquelles  persones que estiguin assabentats de persones dependents i amb mobilitat reduïda , podeu trucar a l’Ajuntament al telèfon 977 450012 , per facilitar telèfon i dades de la persona en qüestió.

dilluns, 23 de març de 2020

El cossos de seguretat agraeixen la gran tasca del personal sanitari del CAP de l’Aldea-Camarles -l’AmpollaAquesta mateixa nit a les 20.00 h, dotacions de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Local de Camarles i les Guàrdies Municipals de l’Ampolla i l’Aldea han fet sonar les sirenes des de l’Ajuntament de l’Aldea fins al CAP, per agrair la gran tasca que està realitzant  tot el personal del CAP de l’Aldea-Camarles- l’Ampolla , amb aquest moments tant difícils de lluita contra el Covid-19.
El Cap de la Guardia Municipal de l’Ampolla , el  Sergent Panisello, ha format als cossos de seguretat, davant del personal sanitari del CAP que els han sortit a rebre.

Panisello remarcava “Es tot un orgull per nosaltres poder saludar-vos i encoratjar-vos per aquesta tasca que esteu fent, sou la primera arma de foc, nosaltres estem al carrer però vosaltres esteu lluitant contra la pandèmia, us donem les gràcies per la vostra energia”.
Moments molt difícils per als sanitaris que han tornat la salutació als cossos amb un immens aplaudiment a les portes del CAP.🔵 La Regidoria d'Igualtat informa


Des de la Regidoria d’Igualtat de l'Ajuntament de  l’Aldea, conjuntament amb l’Institut Català de les Dones ICD  us  recordem el servei de telèfon gratuït 24h: 900 900 120 d’atenció a la dona. També existeix la modalitat escrita: 900900120@gencat.cat amb atenció les 24h.
D’altra banda, les persones interessades podeu trobar tota la informació sobre els serveis d’atenció a la dona al web🔶 http://dones.gencat.cat/ca/inici 🔶 i a les xarxes socials institucionals.

 

🔴 Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19


Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19
🔶 👉https://bit.ly/2QF5std  👈🔶

🔴 Qüestionari restriccions COVID19 22032020 20:00 h


PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 A CATALUNYA
Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau
https://bit.ly/3bo9jCP

🔴 STOP COVID-19 CAT

S'ha de fer un mapa de calor del  COVID19 a Catalunya , la conselleria de Salut està demanant que ens instal·lem l'app i responem, tothom, encara que estiguem bé

 Tot pel mapa !!! 💪🏻

Quotes a les famílies del Centre de Dia i la Llar d’Infants Municipal
L'Ajuntament de l'Aldea us comunica que, donada l'excepcionalitat del moment d'acord amb les mesures preventives pel COVID-19 i tenint en compte que no s'està prestant el servei als usuaris, durant aquest període no es cobraran les quotes del Centre de Dia per a la gent gran ni les quotes de la Llar d'Infants. Aquesta decisió, presa conjuntament amb la concessionària l'Onada, té efectes des del dia del tancament dels dos centres.
L'Ajuntament estarà sempre al costat de les famílies, aprofitem també per recordar que si hi ha alguna persona que requereixi ajuda domiciliària es pot posar en contacte al 977 450012 i deixar les seves dades, per procedir amb Serveis Socials a donar la resposta adequada.

🔵 Comunicat suspensió Fira de l'Arròs i el Comerç del 17,18 i 19 d'abril de 2020Des de l’Ajuntament us comuniquem que finalment hem decidit que no realitzarem la Fira de l’Arròs i el Comerç.
Malauradament la situació d’estat d’alarma que estem vivint ens porta a prendre aquesta dràstica decisió, per prevenir-nos tothom.
L’organització d’una fira requereix moltes setmanes de treball previ, que tot i tenir molta feina avançada, no es pot organitzar una fira en dos dies, tant per logística com per temps.
El contractes d’infraestructures i serveis s’han de realitzar en molt de temps d’antelació i això suposa córrer un risc econòmic molt elevat que no podem permetre que suporten les arques de l’Ajuntament. No podem malbaratar cap dels recursos econòmics.

Dit tot això, us traslladem les nostres disculpes i ens sap molt greu haver tingut que prendre aquesta decisió, però és pel bé de tothom.

L’Ajuntament treballarem per a que l’edició de l’any que ve sigui el màxim de profitosa per al sector del comerç, els serveis i la industria del poble. Hem de mantenir viu el teixit econòmic i com sempre estarem a la seua disposició.

Guardarem totes les novetats programades per a l’any que ve i en pensarem moltes més per fer una fira que marqui la diferència, perquè l’Aldea és el punt de trobada!!!

Cuideu-vos, cuidem-nos! Quedeu-vos a casa!!!

dissabte, 21 de març de 2020

🔴 Comunicat de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre en relació a les mascaretes de roba que es cusen a casa


En relació a les mascaretes de roba que de forma altruista estan cosint des de diferents punts del territori, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre vol informar sobre diferents aspectes:
· En primer lloc agraïm la solidaritat de totes les persones que tenen propostes en aquests moments.
· Informem que les mascaretes que es poden fabricar a casa, mitjançant roba de cotó, no són vàlides per a l’ús sanitari.
· Aquestes mascaretes poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts, sempre a títol individual i no com a prescripció mèdica.
· Demanem que aquelles persones que les estan elaborant no ho facin en grup i se segueixin les indicacions de confinament que s’han establert fins el moment. És important no moure’ns de casa si no és per raons imprescindibles. 
· Insistim en mesures de prevenció i protecció individual com el rentat de mans de forma habitual i repetida durant el dia.
· Finalment, us recordem que per qualsevol iniciativa de donacions de material o altres podeu omplir el qüestionari  

🔴 Dubtes i FAQs sobre el certificat autoresponsable estat alarma


🔴 Dubtes i FAQs sobre el certificat autoresponsable estat alarma 🔶👉 https://bit.ly/2Uv6VU2 👈🔶#coronavirus

Qüestionari restriccions COVID19 v20200320 21:00 h

Qüestionari restriccions COVID19 v20200320 21:00 h
PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 A CATALUNYA. Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau https://bit.ly/3bgTtKs

Protecció Civil edita 1 model de Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc d'estat d’alarma

🔵 IMPORTANT #ProteccióCivil edita 1 model de Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc d'estat d’alarma per facilitar a tothom acreditar que la mobilitat es fa per 1 de les causes autoritzades.
🔴ENTRA EN VIGOR DILLUNS A LES 00.00 h.

* El CAD (certificat autoresponsable de desplaçament) no es un document ni obligatori ni normatiu. Es per facilitar la feina a la Policia en cas de control.
*Dilluns també es podrà emplenar el document via web
Enllaç
🔶👉https://bit.ly/3a9uXdV  👈🔶

divendres, 20 de març de 2020

Càritas l'Aldea busca voluntaris joves

Càritas l'Aldea busca voluntaris joves i en un estat òptim de salut per tal d'ajudar a fer el repartiment de menjar els dimecres a la seva seu darrera l'església de Sant Ramon.Els interessats podeu posar-vos en contacte amb José Prades, tel. 619583465

Continuem la neteja dels espais públics

Des de la regidoria d'Acció Urbana i Rural continuem la neteja dels espais públics, avui realitzant una desinfecció exhaustiva a la zona de l’estació de l’Aldea. Hem de guanyar entre tots la lluita contra el #coronavirus 

L’empresa Florette obrirà les seues portes al Polígon Catalunya SudL’Ajuntament de l’Aldea us comunica que ja està confirmada una gran inversió al territori que afecta a la nostra població i a Tortosa, principalment.
L’empresa Florette obrirà les seues portes al Polígon Catalunya Sud, a un espai de titularitat municipal del terme de Tortosa i l’Aldea. Aquesta propera obertura comportarà 300 nous llocs de treball en una primera fase i també un benefici a nivell d’impostos per a l’Ajuntament de l’Aldea.
Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: “Celebro molt positivament que aquesta inversió vingui al nostre territori per tot el que comportarà econòmicament i laboralment. Agraeixo la confiança de l’empresa Florette amb el territori i que hagi apostat pel polígon Catalunya Sud. Poc a poc els nostres polígons s’han d’anar omplint d’empreses per donar llocs de treball, riquesa al municipi i situar-nos una vegada més al mapa de les grans inversions. La ubicació estratègica dels nostres polígons és clau i continuarem treballant per fer-los cada cop més rentables!!!”.
Tot i estar passant moments difícils de País, no tot han de ser noticies negatives, una mica de llum ens va bé a tothom.


La Regidoria de Salut informa

🔴Informació d'interès
Per evitar anar al CAP, hem creat un circuit alternatiu per aconseguir el Pla de medicació 💊

⚕ Quan calgui anar a buscar els medicaments habituals o el Pla de medicació hagi caducat, en lloc d’anar al CAP, el pacient anirà a la farmàcia, sempre amb la TSI. El farmacèutic o farmacèutica podrà consultar el Pla a través de la TSI si no li porten en paper.

👉 Si la medicació ja estava en el Pla, es dispensarà; si hi ha medicació de control especial, no la dispensarà i demanarà al pacient que es posi en contacte amb el seu metge preferentment a través de l’eConsulta o, si no és possible, telefònicament. El metge farà la valoració clínica i emetrà la recepta electrònica corresponent, que estarà disponible a La Meva Salut.

📽 Caridad Pontes, Gerent del Medicament del #CatSalut, en dona tots els detalls en aquest vídeo

🔊 Segueix Salut a Telegram https://t.me/salutcat
dijous, 19 de març de 2020

Restriccions d'activitats pel COVID-19 a Catalunya (Versió 19/03/2020 18:00h)

🔴 PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 A CATALUNYA
Versió 19/03/2020 18.00h. Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau
Descarrega't el pdf amb l'actualització de les restriccions del Centre d'Emergències de Catalunya https://bit.ly/2xSQcCE


L’Ajuntament de l’Aldea està realitzant neteges intenses i extremes als espais públics on hi ha més afluència de gent


L’Ajuntament de l’Aldea està realitzant neteges intenses i extremes als espais públics on hi ha més afluència de gent i vies de la població, a causa del #coronavirus. L’equip del Serveis Municipals està treballant per desinfectar i evitar així la possible propagació del #coronavirus. El Govern Aldeà agraeix públicament  a l’empresa Curmac Elevació S.L per la seua implicació amb el nostre  poble.

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.