dijous, 6 d’agost de 2020

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre


Bon tarda us informem dels contagis de la COVID-19 de dijous , 6 d’agost, a les Terres de l’Ebre:
🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 12 casos nous
1 Santa Bàrbara
2 Amposta
4 Tortosa
5 Roquetes
#coronavirus #COVID19 #lAldea

🔴 📣 Missatge de l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo 06082020

 L’AJUNTAMENT INFORMA | l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, explica en aquest vídeo el resultat de les proves negatives PCR realitzades a tota la plantilla de treballadors municipals de l’Ajuntament de l’Aldea.. #coronavirus #COVID19 #lAldea


🔴La regidoria d’Acció Urbana i Rural informa horari centre de recollida mànegues de regL'Ajuntament de l'Aldea ha posat a disposició dels agricultors el nou centre de recollida de tubs i mànegues de reg per a la seua pertinent gestió de residus. Aquest centre és troba ubicat a la part posterior de l'arrossera aldeana (antic magatzem de combustible de l'empresa MICANA).
Horaris de recollida:
-De dilluns a divendres de 07:00 h. fins 14:00 h.
Trucar al telèfon:
 619 780 320
-Dissabtes de 07:00 h. fins les 14:00 h.
Trucar al telèfon:
619 780 325
Diumenges i Festius tancat

Queda totalment prohibit portar materials com ara pedres i altres objectes que no siguin tubs i mànegues de reg.

🔴 Les proves PCR dels treballadors municipals han donat totes negatives


L’Ajuntament us comunica que les proves PCR dels treballadors municipals han donat totes negatives. Celebrem molt positivament aquesta notícia i els donem les gràcies a tots els treballadors que han sabut estar a l’alçada de la situació.
Dilluns, 3 d'agost, com ja vam comunicar, vam activar el teletreball i el mateix dia es va realitzar la desinfecció mitjançant una empresa especialitzada de totes les dependències municipals (Ajuntament, Guàrdia Municipal i Jutjat de Pau).
Per tant, divendres 6 d’agost, davant d'aquesta bona notícia, es retorna al treball presencial en la seva totalitat, sempre respectant les mesures de prevenció.

dimecres, 5 d’agost de 2020

L'Ajuntament informa

Des de l’Ajuntament, un cop ja assignades les places a les universitats, volem felicitar a tots els joves aldeans que han realitzat les PAU i que han tingut accés als estudis que volien cursar. Encoratjar, tant a aquells que han tingut que escollir altres opcions de les que tenien en primera opció com als que han tingut accés a la universitat que volien, a donar tot de sí per fer realitat el seu somni. Seguiu avançant, treballant i perfilant el vostre futur! ,perquè només depèn de vosaltres, sort i encerts jovent!!!

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre

   
Bon tarda us informem dels contagis de la COVID-19 de dimecres , 5 d’agost, a les Terres de l’Ebre:

🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 9 casos nous
1 Tortosa 
5 Amposta
1 Lligallo
1 Santa Bàrbara
1 La Ràpita
#coronavirus #COVID19  #lAldea

🔴 Tancament Centre de Dia

Des de l’Ajuntament us informem que d’acord amb les indicacions rebudes per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies es procedirà a tancar el Centre de Dia de L’Aldea fins a nova ordre. 

Aquesta mesura afecta a tots els centres de dia del Montsià, Baix Ebre i Ribera d’Ebre.
Els casos amb necessitats socials especials s'atendran des de l'Onada i l'Ajuntament de manera individual.

🔴 Subvenció Llar d'Infants

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament una subvenció de 57.750 € destinada a finançar el funcionament de la Llar d’Infants municipal, curs 2018/2019.

🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre


🔴 Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre 
Bon dia us informem dels contagis de la COVID-19 de dimarts, 4 d’agost, a les Terres de l’Ebre:
🦠 Contagis Terres de l’Ebre: 7 casos nous
4 Amposta
1 Xerta
2 Tortosa
Tots a domicili
#coronavirus #COVID19  #lAldea

🔴 Recollida de Voluminosos


Es recorda a la ciutadania que la recollida de voluminosos té lloc el primer dimarts de cada mes. La recollida es du a terme durant tot el matí, fins acabar la jornada laboral, concretament de 7:30h fins les 14:00h.
 El servei de la brigada municipal tan sols recollirà, com a màxim, 4 voluminosos que prèviament hagin inscrit al fer la petició de recollida. 
 per casa i us recordem que les restes de poda, materials de construcció, roba, material plàstic, vidre o cartró, s’han de tirar al contenidors corresponents o portar-los a  la deixalleria.

Horari deixalleria:
Dilluns, dijous i divendres de 8:00 h A 11:00 h
Dimarts de 8 a 14h
Dimecres tancat
Dissabtes de 8:00 h A 13:00 h
Diumenges Tancat
dimarts, 4 d’agost de 2020

🔴 Comunicat nivell Pla Alfa


Es comunica que com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir
de les 09:30 hores d’avui dia 04 d’agost de 2020 s’actualitza el Pla Alfa en els següents
nivells i comarques :

Nivell 1
Baix Empordà, Baix Camp, Ribera d’Ebre i Baix Ebre
Accés al mapa de Pla Alfa:

🔴 Ajudes per implantar mesures sanitàries arran de la pandèmia del Covid-19Des de la Regidoria d’Acció Comercial informem que ja es poden sol·licitar les ajudes per implantar mesures sanitàries arran de la pandèmia del Covid-19.
El termini per presentar la sol·licitud amb els model formalitzat, finalitzarà el dia 15 de desembre de 2020.
Podeu consultar les bases al següent enllaç:
dilluns, 3 d’agost de 2020

Actualització dels contagis de la COVID-19 a les Terres de l'Ebre


[Hemeroteca] Xavier Pallarès,Mònica Sales, Joan Pere Gómez, Manel Masià i Irene Negre amb Puigdemont (Un cop d'ull )agost 2020

🔴 Campanya de donació de SangUna vegada més els aldeans han estat un clar exemple de solidaritat , amb la campanya de donació de sang que va tenir lloc aquest passat dissabte a la nostra població. La regidoria de Salut i el Bang de Sang i Teixits agraeixen a les 40 donacions, 6 plasmes, 7 oferiments, i al  donant nou , que van donar sang .Una campanya de donació realitzada al CAP l’Aldea amb les mesures de seguretat  pertinents pel Coronavirus.


A la imatge : El President de l'Associació de Donants del Baix Ebre Paco Bertomeu ,la delegada del Banc Sang a l’Aldea Montse Samper i el regidor de Salut Carlos Gilabert


🔴 Nou positiu de COVID-19 a l'Aldea


Des de l'Ajuntament us informem que, malauradament, tenim un nou positiu de Covid19.
Tots els casos de Covid19 detectats estan vigilats pel Departament de Salut, que és qui dona les indicacions a les persones del seu entorn i valora la possibilitat d'aïllaments.
Des de l'Ajuntament, com sempre, seguirem totes les indicacions que des de la Regió Sanitària ens indiquen.
Els afectats estan aïllats i les persones que Salut ha indicat estan aïllades i es realitzaran la prova PCR.
L'Ajuntament continuarem prenent, com venim fent fins ara, totes les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat dels nostres treballadors i de tota la població.
Respectem la intimitat de les persones, però entenem que l'Ajuntament té el deure d'informar i la població el dret a saber, per això sempre posarem a la disposició de tothom la informació que puguem disposar i fer pública.
Informar també, que des de l’Ajuntament hem activat el teletreball dels nostres treballadors, garantint l’assistència presencial per realitzar l’atenció al públic amb totes les mesures preventives i també durant el matí procedirem a la desinfecció de l’Ajuntament i del cos de Guàrdia Municipal, que són els dos edificis afectats. També realitzarem la prova PCR a tots i cadascun dels treballadors municipals.
Són temps complicats i hem de ser curosos, confiem amb els criteris sanitaris i seguim totes les seves indicacions. L’Ajuntament estem oberts a resoldre qualsevol dubte o pregunta, però sempre mitjançant els canals oficials ( 977450012 – ajuntament@laldea.cat).
Cuideu-vos, cuidem-nos!

diumenge, 2 d’agost de 2020

🔴 Avís important

Des de l'Ajuntament us comuniquem que s'han detectat dos casos positius de Covid19, un és veí de l'Aldea i l'altre és un treballador municipal no resident a l'Aldea.Els dos casos detectats a principi de juliol un era resident a l'Aldea i l'altre no.Us preguem màxima precaució i que seguiu totes les mesures preventives.
divendres, 31 de juliol de 2020

🔴El conseller Damià Calvet visita les obres de Florette del polígon Catalunya SudEl Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet ,l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, la 1a Tinent Alcalde Irene Negre,l’Alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé i el director d’Incasol Albert Civit han visitat les obres que l’empresa Florette està realitzant al polígon Catalunya Sud.El conseller destacava :“Generem confiança i condicions  per tal de reactivar  l’economia i generar ocupació .” D’altra banda l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo: ”És la industria ideal que necessitàvem aquí al polígon Catalunya Sud. Una gran inversió que ha vingut a les Terres de l’Ebre”.

Escolta les declaracions
Conseller Damià Calvet

Alcalde de l'Aldea Xavier Royo
 https://bit.ly/3ffqpo7

Alcaldessa Tortosa Meritxell Roigé
https://bit.ly/3gjKwmp

[Hemeroteca] Sexta posició de Xavi Mompel a l'estatal (l'Ebre) 31072020

[Hemeroteca ] Dins del Pla de Millora , l'Ajuntament arranja 14 camins municipals (Més Ebre ) 31072020

[Hemeroteca] Nova planta de transferència d'envasos a l'Aldea (l'Ebre ) 31082020

dijous, 30 de juliol de 2020

🔴 Programa Ajuts extraordinaris per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES)

Avui 30 de juliol de 2020 s’ha publicat al DOGC la convocatòria 2020 per al Programa Ajuts extraordinaris per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES)

RESOLUCIÓ TSF/1858/2020, de 15 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria d'ajuts extraordinaris, per a l'any 2020, per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES)

Entitats beneficiàries
Ser persona treballadora autònoma o microempresa que ocupi fins a 10 persones treballadores i tingui un volum de negoci anual o bé amb un balanç general anual que no superi els 2 milions d'euros, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya.
S'inclouen les societats mercantils, les societats cooperatives, les societats laborals, les societats civils privades i les comunitats de béns que ocupin fins a 10 persones treballadores. Queden excloses les persones membres d'òrgans d'administració de societats, persones sòcies de cooperatives o societats laborals i els treballadors autònoms col·laboradors.

Persones destinatàries
Persones treballadores de la plantilla.
Termini de presentació de sol·licituds
Del 31 de juliol de 2020 fins al 30 de setembre de 2020, ambdós inclosos.


Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a:  serveisempresa.soc@gencat.cat

🔴 Obres tercer carril Vila-seca


Les obres que Adif està executant a l’àmbit de Vila-seca, emmarcades en la construcció del futur Corredor Mediterrani, obliguen a establir un transport alternatiu per carretera des de l’inici del servei fins les 09.00 hores dels propers 4 dissabtes (25 de juliol, 1, 8 i 15 d’agost).
Per a garantir la mobilitat dels clients s’establirà un servei per carretera entre Reus i Tarragona pels trens de la línia R15, i entre Cambrils i Tarragona pels serveis de la línia R16. Els trens de l’R14 circularan desviats via Valls.
A més, els diumenges dia 9 i 16 d’agost el primer tren de la línia R15 modificarà el seu horari sortint de Reus a les 07.09 hores🔴 Fase d'alerta del PROCICAT per Onada de Calor

Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'ALERTA per Onada de calor.
El pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut
(POCS) està en fase 2.
Es demana als ajuntaments que es prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en
cas que sigui necessari el seu ús i es tingui especial vigilància de les persones majors de 75
anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o
psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a
l'aire lliure (incloses les activitats laborals) i persones amb malalties cròniques. Es demana
als Ajuntaments que si han de condicionar els espais i atesa la situació de pandèmia per
coronavirus, que ho facin tenint en compte les mesures sanitàries i de seguretat pertinents
(distància de seguretat, ús de mascareta i disposició de gel hidroalcohòlic).
El llindar establert pel Servei Meteorològic de Catalunya es correspon amb la superació de la
temperatura màxima diària de cada municipi establerta pel percentil 98 durant tres dies
consecutius o més. El percentil 98 és el valor estadístic que indica que només el 2% de dies
dels mesos d’estiu, la temperatura màxima ha estat superior a aquest valor. Aquest percentil,
pren un valor diferent a cada municipi en funció de les temperatures màximes que s’hi
assoleixen.

Consulteu aquí el valor del percentil 98 del vostre municipi: 
Taula del percentil 98 de latemperatura màxima per municipis

Avui s'inicia un episodi de temperatures màximes extremes a les comarques del Pla de
Lleida on el llindar d'avís és possible que se superi durant tres dies consecutius (entre dijous
i dissabte). Les temperatures més altes de l'episodi de calor s'assoliran divendres i dissabte.
La temperatura mínima sovint no baixarà dels 20ºC, tret de zones d'alta muntanya. La
matinada de divendres i dissabte, localment rondarà els 25ºC al litoral central i sud, vall de
l'Ebre i Ponent.
A partir de divendres l'avís per temperatura màxima extrema s'estén per tot Catalunya
excepte les comarques del litoral des de la comarca del Baix Camp al Baix Empordà. I
especialment a les comarques d'Anoia i el Bages.
Enllaç als consells del Departament de Salut:

🔴 SOREA informa


Des de SOREA  ens informen que avui dijous dia 30 de juliol entre les 22.00 h i les 00.00 h hi hauran talls d’aigua puntuals al barri de l’Estació.
dimecres, 29 de juliol de 2020

[Hemeroteca] Avancen els obres de la nova planta de Florette al Baix Ebre (Diari de Tarragona) 29072020

🔴 Comunicat d'actualització de la fase d'emergència del PROCICAT


Es manté activada la fase d'Emergència del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.
Es comunica que en el DOGC núm. 8188 d'avui s'ha publicat la següent normativa:
RESOLUCIÓ SLT/1905/2020, de 28 de juliol, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública relacionades amb el consum de begudes alcohòliques per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.
La podeu consultar en el següent enllaç:
 🔶👉 https://bit.ly/3hMdBHz  👈🔶
dimarts, 28 de juliol de 2020

🔴 Festes locals 2021

 L’Ajuntament us comunica que les festes locals del 2021 seran els dies 19 d’abril i 24 de maig. 
Fruit de la consulta organitzada per la Regidoria de Ciutadania i realitzada a petició de la Regidoria d’Acció Comercial als comerços de l’Aldea, la festa local no recaurà en el dia 21 d’abril, sinó la traslladem al 19 d’abril per àmplia majoria. 
Des del Govern es busca el consens per a que les festes locals tinguin un ampli seguiment entre els comerciants del nostre poble.

[Hemeroteca] En funcionament la nova planta de transferència d'envasos lleugers (Diari de Tarragona) 28072020

dilluns, 27 de juliol de 2020

🔴 Premiats XIV concurs Literari i Artístic 21 d’AbrilReunits a l’Ajuntament de l’Aldea a les 20.00h del dia 08 de Juliol 2020, el Jurat Seleccionar/qualificador del XIV Concurs Literari i Artístic 21 d’Abril 2020 compost per Fernando Rico Castaño, Josep Casals Compaño , Antonio Toledo Avellanedo , graduats en arts aplicades i especialitat en tècniques i procediments murals, juntament amb Pilar Centelles Mas, Rafel Duran Pino, com a membres de la comissió de cultura , Berta Royo Cervera , com a Regidora de l’Ajuntament de l’Aldea per delegació de la Regidora d’Acció Cultural i Lluïsa Benito Pascual ,com a dinamitzadora de la reunió, per decidir la selecció d’obres i tanmateix atorgar els premis corresponents, acorden seleccionar:

Premi Narrativa
1er Premi a l’obra “Rebel·lió Militar” de l’autor David Gonzalez Caballero, de Sant Carles de la Ràpita, amb una dotació de 200€
Observacions
Una narració atrevida, divertida. Una sàtira adequada als moments polítics viscuts els últims anys.

Premi treballs sobre història, cultura i tradició l’Aldea
1er premi, a l’obra “l’Aldea i el seu rerefons artístic: Tradició, cultura i devoció a través de la pintura de Joan Rebull, de l’autora Yasmina Panisello Ferré, de l’Aldea, amb una dotació de 200€

Observacions
Per la bona documentació i estructura del treball


Pintura premi general

1r Premi a l’obra “efectes del temporal Glòria” de l’Autor Juan Antonio Rius Capsir, de l’Aldea, amb una dotació de 350€
Observacions
Per la seva qualitat es mereix guanyar el primer premi general, una bona perspectiva, representar una gran tempesta no és l’habitual i no és fàcil, la qual cosa està molt ben representat.


2n premi a l’obra “Mirant la coetera”, de l’autor Joquim V. Fatsini Piñol, de Deltebre, amb una dotació de 250€
Observacions
Una bona perspectiva lineal, trencat per una biga, molt atrevit i ben encertat.


Premi pintura general local
Passa a ser un 2on premi general
Observacions
El premi general local ha passat a ser un segon premi general per majoria absoluta del jurat.Premi Pintura Categoria Jove

1er premi, a l’obra “els flamencs del Delta de l’Ebre”, de l’autor Jordi Vilas Urbutyte, amb un lot de pintura i diploma.

Observacions
Una pintura espessa i atrevida, estilitza les figures dels flamencs, amb una pinzellada forta i solta. Amb tres parts analitzar com són la naturalesa, els flamencs i l’aigua de forma molt caòtica, es veu com els flamencs s’integren amb l’aigua.


Premi Fotografia
1er premi, a l’obra, “ Com passa el temps”, de l’autor Abel Borràs Garcia, de l’Ametlla de Mar, amb una dotació de 200€.

Observacions
Amb colors càlids i una bona perspectiva.


L’entrega de premis es va realitzar el passat 23 de Juliol celebrant l’atípica diada de Sant Jordi a la nostra població . Les obres estaran exposades a la biblioteca municipal fins al 4 d'agost 2020,  els premis de narrativa i la d'història les podreu consultar i descarregar des del blog de la biblioteca municipal www.bibliotecaaldea.blogspot.com/ , www.laldea.cat i www.infoaldaia.info


Nota de Premsa

1r Premi Treballs sobre Història, Cultura i Tradició l’Aldea

1er Premi Pintura General

2n Premi Pintura General
https://bit.ly/300Xq2W

Av. Catalunya, s/n 43896 l’Aldea Tel. 977 45 00 12 Fax 977 45 08 63
e-mail: ajuntament@laldea.cat
1r Premi Pintura Categoria Jove


1r Premi Fotografia🔴 La planta de transferència d’envasos de l’Aldea ja funciona en període de proves

La planta de transferència d’envasos de l’Aldea gestionarà fins a 4.000 tones anuals

La planta de transferència d’envasos, impulsada pel Consell Comarcal del Baix Ebre i situada al polígon industrial Catalunya Sud al terme municipal de l’Aldea, ha començat a funcionar en període de proves durant un parell de setmanes i, posteriorment, ja serà operativa. La nova instal·lació donarà servei a tots els
municipis del Baix Ebre i Montsià i tindrà capacitat per pretriar i transferir un
volum de 4.000 tones d’envasos anualment. L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo; el president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), Joan Alginet i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, han visitat avui la planta.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre i el del COPATE han signat avui el
document pel qual l’ens comarcal transfereix la gestió de la planta d’envasos al
COPATE. La planta ha suposat una inversió de 657.112 euros, 350.000 dels quals
finançats per Ecoembes, a través del seu conveni amb l’Agència Catalana de
Residus, i de 307.112 euros aportats pel Consell Comarcal del Baix Ebre, a través
del Consorci de Residus del Baix Ebre, actualment dissolt. L’obra de construcció ha
anat a càrrec de l’empresa Edifisa Enter SL, mentre que el subministrament de la
maquinària es va adjudicar a Amadeo Farell SAU.La planta de transferència d’envasos disposa d’una àrea de descàrrega, una cinta transportadora metàl·lica equipada amb un espai de triatge i una estació compactadora. “Aquesta infraestructura millorarà la gestió dels residus al Baix Ebre i el Montsià i optimitzarà els recursos dels ajuntaments, ja que s’abaratirà el cost del reciclatge actual”, ha explicat el president del Consell
Comarcal del Baix Ebre. En aquest sentit, l’objectiu de la planta és millorar la
qualitat dels envasos recuperats, la qual cosa serà possible amb la retirada dels
impropis a l’àrea de pretriatge. La previsió és reduir la taxa d’impropis del 40% de
mitjana actual a un 25%. “Aquesta actuació s’emmarca en les polítiques que
impulsem des del Consell Comarcal per millorar la qualitat ambiental del
nostre entorn”, ha afegit Faura. A més de la reducció de la taxa d’impropis, la planta d’envasos implicarà una millora logística, ja que es reduirà el nombre de transports que es fan des del Baix Ebre i Montsià fins a la planta de triatge de referència, situada a Constantí.
Faura també ha destacat la bona ubicació de la planta d’envasos, situada a 500
metres de la carretera C-42 i al costat de les instal·lacions de gestió de residus del
Baix Ebre (planta de recollida i transferència de residus sòlids urbans, deixalleria
municipal i parc ambiental de l’Aldea). La nau ocupa una superfície de 943 metres
quadrats i està ubicada en una parcel·la de 60.387 metres quadrats, que ha estat
cedida per l’Ajuntament de l’Aldea. Per la seua banda, l’alcalde de l’Aldea ha valorat positivament el fet que un servei més s’instal·le a l’abocador del municipi, en aquest cas una planta que servirà per optimitzar i ajudar a recuperar encara més els envasos.
Finalment, el president del COPATE ha explicat que l’explotació de la planta anirà a
càrrec de la UTE FCC-Acciona d’acord amb el contracte signat el 2018 amb
l’empresa, a la qual se li van adjudicar totes les tasques operatives relacionades
amb la recollida viària de residus municipals de 24 municipis de les dues
comarques.

Actualment, la taxa de recuperació total de residus municipals del Baix Ebre i
Montsià se situa a entorn del 52%. De fet, les dues comarques ebrenques són una
de les zones del país amb major taxa de recuperació. “Les dades de reciclatge ens
permeten constatar que estem per sobre de la mitjana, però el nostre
objectiu és que la ciutadania del Baix Ebre recicle més i millorem les dades”,
ha dit Alginet. La normativa en vigor marca que el 2025 la taxa de recuperació de
residus arribe al 55%.
Pel que fa als envasos lleugers, el 2019 el COPATE va recollir 2.864 tones en el seu
àmbit territorial d’actuació, la qual cosa suposava un 43% dels envasos generats
teòricament pel consum. En aquest cas, la normativa europea determina com a
objectiu pel 2030 la recuperació del 75% dels envasos generats.


Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.