DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I DE LA SOCIA

dimecres, 24 de febrer del 2010


EL proper Divendres 5 i Dissabte 6 de Març ,l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació de Dones de l’Aldea Organitzen el Dia Internacional de la Dona i de la Sòcia.

Des de la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de l’Aldea, us informem dels Actes del dia Internacional de la Dona i de la Sòcia.

Yolanda Meca, Regidora d’Acció Social i Ciutadania:”Com a contínuament del desplegament del Pla Local de Dones ,confeccionat l’any passat, i aprovat pel Plenari, des de l’Ajuntament de l’Aldea, i juntament amb l’Associació de Dones de l’Aldea, aquest any volem donar èmfasi al Dia Internacional de la Dona amb tot els actes que a continuació us detallem, i des de al Regidoria animo a totes les dones a participar hi”.

Divendres 5 de Març,

*Conferència “El Sentit de la Vida”, a càrrec de d’Assumpció Salat, llicenciada en Psicologia ,Diplomada en Educació primària, i Consultora i Experta en Formació Humana.
La Conferència tindrà lloc al Casal de Joves de l’Aldea a les 20.30 h.

Dissabte 6 de Març,

*Dinar de la Sòcia, organitzat per l’Associació de Dones de l’Aldea(per apuntar se al telf 977 45 00 30 Merceria Provi).
El Dinar serà al Restaurant Espanyol a les 14.00 h.
Els preus sòcia 15 €, no sòcia 20 €.

*Relat amb acompanyament de Saxo ”Dones sense por”, a càrrec del grup Delícies, al Restaurant Espanyol a les 16.00 h.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.