FESTA DE L’ESPORT ALDEÀ

dimecres, 24 de febrer del 2010

El passat 18 de Febrer, es tancava el termini per presentar candidatures per la festa de l’Esport Aldea,ara comença el compte enrere pel proper Divendres 19 de Març

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Aldea, us informem que s’estan ultimant els detalls per la propera Festa de l’Esport Aldeà, que tindrà lloc el proper Divendres 19 de Març, a les 22.00 h i al Pavelló Poliesportiu Municipal, i no a Sala Polivalent Ramon Salvadó com s’havia estudiat la possibilitat de realitzar la festa en un principi.

Dani Andreu, Alcalde de l’Aldea, i Regidor d’Esports”Un any més ens trobem davant d’un dels actes ja tradicionals que organitza l’Ajuntament de l’Aldea, aquí al nostre poble. Un poble que sempre s’ha distingit per la seva capacitat esportiva, per la generació de bons esportistes i en definitiva fa que aquesta tradició , l’Ajuntament i concretament la Regidoria d’Esports, vulgui com cada any celebrar aquesta festa, que premia a grups, a col•laboradors , a esportistes, en definitiva , a tota la comunitat esportiva Aldeana.
D’alguna manera en aquest fet tan important,podem tindre l’ocasió de gaudir dels nostres esportistes, premiar-los i al mateix temps, celebrar que l’Aldea amb totes els seves associacions, és capdavantera a les Terres de l’Ebre amb la pràctica de l’Esport, i sobretot amb resultats.
La pràctica esportiva és un be social , que avui en dia és molt important, i d’aquesta manera la cultivem, la millorem i amb aquesta festa de l’Esport Aldeà li donem més relleu”.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.