EXCURSIÓ FAIG PARE I PI GROS DEL 9 D'OCTUBRE 2011

dilluns, 17 d’octubre del 2011


El passat diumenge dia 9 d’octubre una trentena de joves i parelles de l’Aldea i veïns d’aquesta, van realitzar l’excursió al faig pare i al pi gros , és una excursió que es recomana fer-la en la època de la tardor pels canvis de colors que hi ha als arbres.
Sortint a les 8 del matí des del casal de joves de l’Aldea direcció a la Sènia Enfilant la pista pel costat del pantà de Sènia amb els cotxes fins arribar a l’àrea de lleure de la Fou. Des d’allí mateix iniciavem la pista , ja que el camí no era massa adequat per segons quins cotxes, fins arribar a la porta, que barra el pas a tot vehicle.
Desprès s’iniciava la sendera fins arribar al pi gros. Una volta vist el pi gros,(ja que t’has d’enfilar per una sendera gens marcada i molt empinada) , tornem cap enrere en busca de la pista un altre cop on t’endinsa per un bosc de fagedes que et portarà fins al faig pare.
Tot un matí part de migdia per gaudir de la natura i el seu paratge fantàstic ! Ara a planejar la pròxima que serà d’aquí poc….. seguirem informant.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.